Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Madárháló, rovarháló, vakondháló, kerítésfonat

A madárháló, rovarháló, vakondháló és kerítésfonat mind olyan eszközök, amelyek használatával könnyen lehet elkülöníteni egy területet, illetve megakadályozni bizonyos élőlények behatolását.

A madárháló és a rovarháló használatának legfőbb célja a madarak és rovarok távoltartása bizonyos területekről. Ezeket az eszközöket általában kertekben, farmokon vagy egyéb szabadtéri területeken használják, hogy megvédjék a növényeket a károsítóktól. A hálók kialakítása általában nagyon finom, így nem károsítják a rovarokat és a madarakat, hanem csak eltávolítják őket a területről.

A vakondháló használata a vakondok távoltartására szolgál. A vakondok általában azért ásnak lyukakat a kertekben és a farmokon, mert az ott található talajban sok rovart találnak, amelyeket fő táplálékuknak tekintenek. A vakondháló alkalmazásával megakadályozhatjuk, hogy a vakondok lyukakat ássanak a területen, így megóvva a növényeket és az ingatlanokat a károsítástól.

A kerítésfonatot általában olyan területeken használják, ahol biztonsági vagy díszítési célokra van szükség. A fonatok anyaga általában acél vagy horganyzott acél, amelyek tartósak és ellenállóak az időjárási viszonyokkal és a mechanikai hatásokkal szemben. A kerítésfonatot általában házak, kertek, farmok vagy különböző ipari létesítmények körül használják.


45termék
 

Összefoglalva, a madárháló, rovarháló, vakondháló és kerítésfonat mind olyan eszközök, amelyek segítségével elkülöníthetjük és megvédhetjük bizonyos területeket. Az eszközök kiválasztása általában a terület céljától és a környezeti körülményektől függ, de általánosságban véve mind nagyon hatékonyak és hasznosak lehetnek a károsítók távoltartásában és a biztonság megteremtésében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 221 Ft - 130 447 Ft
Méret