Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Vakondháló 1x200 Méter
Vakondháló 1x200 Méter
61 990 Ft

Vakondháló 1x200 Méter

Vakondháló 1x200 Méter
Vakondháló 1x200 Méter
Vakondháló 1x200 Méter

58 g/m2 súlyú 16 X 16 mm rácsméretű vakondtúrás ellen talajvédőháló

A vakondháló egy olyan praktikus és hatékony megoldás, amely segít megvédeni a kertedet és növényeit a vakondoktól és más kisemlősöktől. A 1x200 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy ezzel a termékkel akár nagyobb területet is lefedhessünk, így biztosítva a teljes kert védelmét.

Az anyaga tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod a szakadás miatt. A vakondháló könnyen telepíthető, egyszerűen csak ki kell teríteni a kívánt területen és rögzíteni. A háló részei úgy vannak kialakítva, hogy a növények gyökerei és a talaj is szabadon lélegezhessen.

A vakondháló nem csak hatékony, de természetbarát is, mivel a vakondokat nem öli meg, hanem csak távol tartja őket a kerttől. A termék kiváló minőségű, és hosszú távon használható, így egy befektetés, amely hosszú távon megtérül.

 


Várható szállítási idő
2-6 munkanap
Raktáron
61 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 620 Ft
Részletek

Vakond háló vakondtúrások ellen.
A díszkertek, golfpályák, parkok, füves parkolók és sétányok kialakításánál célszerű előre gondoskodni a vakondtúrások megelőzéséről. A gyepesítés előtt a talajra fektetett nagy szakítószilárdságú és a védekezés szempontjából optimális szemméretű háló megakadályozza a vakondok felszínre jutását. A legjobb megoldás vakondtúrás ellen. A talajháló fölé 4-5 centiméter termőtalajt célszerű teríteni és azt gyepszőnyeggel takarni vagy fűmaggal beszórni. Fák, bokrok utólagos telepítése sem jelent gondot, mert a háló feletti néhány cm termőréteg könnyen eltávolítható, a háló ollóval vagy késsel elvágható, így a növény gyökérzete számára szükséges környezet könnyen előkészíthető. A vakond elleni háló nem csak fizikai akadályt teremt a rágcsáló állat elé, hanem a hálórendszer stimulálja a vakond hallását és hallás nélkül nem jut táplálékhoz.

Vakondháló adatok

  • Anyaga: Extrudált "PP"
  • Háló rácsméret: 16 x 16 mm
  • Tekercsméret: 1 m x 200 m
  • Színe: fekete 
  • Súlya: 58 g/m2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek