Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Állvány és kiegészítők

Állvány és kiegészítők" egy olyan termékkategória, amely állványokat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek segítségével biztonságosan és hatékonyan dolgozhatunk a magasban. Az állványok és kiegészítők sokféle feladatra alkalmasak, például építkezéseken, karbantartási munkálatoknál, vagy bármilyen olyan tevékenységnél, amely magasabb magasságokban történik.


7termék 17

Az állványok különböző típusai közül választhatunk, például toronyállványokat, csöves állványokat vagy magasító állványokat, amelyeket a feladat típusától és a munkaterülettől függően választhatunk ki. Az állványok általában stabil és biztonságos alapot biztosítanak a munkához, és sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos létrák.

Az állványokhoz kiegészítőket is vásárolhatunk, amelyek javítják a hatékonyságot és a biztonságot. Például állványos kosarakat, munkaasztalokat, tetőfedő- és állványos létrákat, lépcsőket vagy biztonsági sávokat vásárolhatunk.

Az állványok és kiegészítőik nagyon fontosak a biztonságos és hatékony munkavégzés szempontjából. Fontos, hogy az állványokat megfelelően felállítsuk és biztonságosan használjuk, és mindig kövessük az adott állványra vonatkozó használati utasításokat. Az állványok és kiegészítők vásárlásakor mindig fontos, hogy a feladathoz megfelelő típust válasszuk ki, és ügyeljünk arra, hogy a vásárolt termék megfeleljen a biztonsági előírásoknak.

Összességében az "Állvány és kiegészítők" termékkategória olyan termékeket kínál, amelyek segítségével biztonságosan és hatékonyan dolgozhatunk a magasban. Az állványok és kiegészítőik nagyon fontosak a munkavégzés során, és lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzunk a magasban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 350 Ft - 762 000 Ft