Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Alumínium létra

Alumínium létra egy olyan termék, amelyet a magasabb magasságokba történő biztonságos és könnyű hozzáférésre használhatunk. Az alumínium létra könnyű súlyának és tartósságának köszönhetően a legtöbb háztartásban és munkahelyen használják.

Az alumínium létra kiválóan alkalmas az olyan munkákra, amelyek magasabb magasságokban végezhetők el, például faágak levágása, tetőjavítás, ablakmosás, falak festése és még sok más tevékenység. Az alumínium létra különösen hasznos, mivel könnyű és hordozható, így könnyen mozgatható és tárolható, amikor nem használjuk.

Az alumínium létrák különböző méretei és formái közül választhatunk attól függően, hogy milyen magasságra van szükségünk, vagy milyen típusú munkálatokat szeretnénk végezni. Az alumínium létrák általában könnyen állíthatóak és összecsukhatóak, így lehetővé teszik a kényelmes szállítást és tárolást.

Az alumínium létrák biztonságos használatához fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő felállításra és stabil állásra, valamint hogy ne haladjunk túl magasra a létrán, vagy ne vigyünk túl nehéz tárgyakat magunkkal.


29termék
 

Összességében az alumínium létra egy olyan eszköz, amely széles körben használható a háztartásokban és a munkahelyeken. Könnyű, tartós és hordozható, így a legtöbb feladatra kiváló megoldást jelent. Az alumínium létra használatakor mindig ügyeljünk a biztonságra, és kövessük az adott létrához mellékelt használati utasításokat.

Szűrés
Ár
 (Ft)
17 539 Ft - 182 553 Ft
Típus
Fokok száma