Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Árnyékoló háló, Kerítés/belátásgátló

Kertítés árnyékoló és belátásgátló hálók. Erős és UV álló árnyékoló háló és védő hálók. Ezen betekintés gátló háló bármelyike alkalmas lehet a nyugalma megörzésére. 

Az árnyékoló háló egy praktikus és sokoldalú megoldás, amely számos területen alkalmazható, az otthonoktól kezdve az ipari létesítményekig. Ez a háló speciális anyagokból készül, amelyek lehetővé teszik a fény szabályozását, az intenzív napfény és a hő elleni védelmet, valamint a szellőzést és a magánszférát is.

Árnyékoló háló és védő háló. Az árnyékoló háló megszűri a fényt és árnyékol. Alkalmazásával nem csak a hőt fogjuk fel, hanem a fényt is, ezért alkalmas belátás gátló térválasztónak. Mivel erős és Uv álló, használható védőhálónak például építkezéseknél. ( Meggátolja a szerszám leesését vagy a vakolatét stb ) A fonásából adódóan a levegőt átereszti, ezért nem feszíti meg a szél és az árnyékolt terület légmozgását sem akadályozza. A háló színe zöld, ezért rácsos kerítésre is ajánlott feltenni, mert gátolja a belátást, a fényt megszűri és dekoratív megoldást biztosít. A háló sűrű fonata végett minimális a fény és átláthatóság. Hívhatjuk kerítés háló -nak is. Termékeink között akár raschel háló -t is találhat. Betekintés gátló háló bármelyike megadja az elvárt nyugalmat. Más néven, kerítés betekintés elleni háló 

Az árnyékoló hálók széles körben alkalmazhatók kültéren, például teraszokon, erkélyeken, kertekben vagy akár járműveken is, ahol árnyékolásra van szükség. Ezek a hálók árnyékolják a területet, csökkentik a napfény által okozott hőmérsékletet, és egyúttal védelmet nyújtanak a káros UV-sugárzás ellen.

Az anyagok tekintetében az árnyékoló hálók általában fényáteresztő, légáteresztő és könnyűsúlyú anyagokból készülnek, mint például a ponyvák, polietilén vagy polipropilén. Ezek az anyagok időjárásállóak, ellenállnak a nedvességnek és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamúak és ellenállóak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Az árnyékoló hálók egyéb használati területei közé tartoznak a mezőgazdaság, ahol növények árnyékolására vagy fólia helyettesítésére használhatók. Emellett építőipari projektekben is alkalmazzák, például a szerkezetek árnyékolására vagy az építési területek elkerítésére.

Az árnyékoló hálók választéka széles, különféle színekben és méretekben elérhetők. Számos típusú árnyékoló háló közül választhatunk, például napellenző hálók, szélárnyékoló hálók, vagy speciális alkalmazásokhoz tervezett hálók. Ez lehetővé teszi, hogy az adott igényekhez és környezeti feltételekhez legjobban illeszkedő megoldást választhassuk. Az árnyékoló hálók tehát sokoldalú és hatékony eszközök, amelyek hozzájárulnak a kényelemhez és a védelemhez a változó időjárási körülmények között.

Szűrés