Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Csatlakozó, összekötő, elosztó, toldó

A locsolástechnikai csatlakozók, összekötők, elosztók és toldók nélkülözhetetlen eszközök a kerti locsolórendszer hatékony és rugalmas működéséhez. Ezek a kiegészítők segítik a kertészeket abban, hogy könnyen irányítsák a víz elosztását, csatlakoztatva és összekötve a különböző locsoló eszközöket és tömlőszakaszokat.


109termék
 

A csatlakozók olyan alkatrészek, amelyek lehetővé teszik a különböző locsoló eszközök, például permetezőfejek vagy locsolópisztolyok hozzácsatlakoztatását a tömlökhöz vagy más locsolórendszer elemekhez. A csatlakozók szabványos méretekkel rendelkeznek, így kompatibilisek a legtöbb locsolóberendezéssel.

Az összekötők és toldók segítségével a kertész könnyen meghosszabbíthatja vagy összekötheti a tömlőszakaszokat, így a víz könnyen áramolhat a kívánt területekre. Ezek az alkatrészek általában rendkívül tartós anyagokból készülnek, ellenállnak a víznyomásnak és a környezeti hatásoknak.

Az elosztók olyan eszközök, amelyek segítségével a kertész könnyen szétoszthatja a vizet különböző irányokba vagy területekre. Ezek lehetnek egyszerű elágazók, amelyek két vagy több tömlőt csatlakoztatnak egyetlen vízforráshoz, vagy akár bonyolultabb elosztórendszerek, amelyek programozható időzítőkkel vagy szelepvezérléssel rendelkeznek.

A minőségi locsolástechnikai csatlakozók, összekötők, elosztók és toldók megkönnyítik a kertész számára a locsolás és a kerti öntözés irányítását, lehetővé téve a hatékony vízfelhasználást és a növények optimális öntözését. Ezek az alkatrészek a locsolórendszer rugalmasságát és funkcionalitását javítják, így hozzájárulnak a kert gondozásához és a növények egészségének megőrzéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
144 Ft - 20 915 Ft