Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti ház

Kerti házak

Kertek és otthonok praktikus kiegészítői, melyek hatékony és esztétikus tárolási lehetőséget kínálnak. Ezek a kis, mobil épületek kiválóan illeszkednek a pázsitos udvarok vagy bőséges konyhakertek környezetébe, és nemcsak praktikusságukkal, hanem megjelenésükkel is hozzájárulnak a kert szépségéhez.


43termék
 

Kerti házak tervezésénél kiemelten fontos a tartósság és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállás. Az alapos kialakításnak köszönhetően ezek az építmények nem csak esztétikusak, hanem hosszú élettartammal is rendelkeznek. Duplafalú kivitelük és beépített szellőzőrendszerük megvéd a nedvességtől, így a kinti és bent lévő tárolt tárgyak is biztonságban maradnak.

Kerti szerszámos házként ismert, ezek az építmények kiválóan alkalmasak a szerszámok, kerti eszközök és egyéb kiegészítők rendezett tárolására. A változatos méretválaszték lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű és elrendezésű kertbe megtaláljuk a tökéletes házat.

Megjelenésük az amerikai kertvárosok zsalus házaival harmonizál, stílusosan kidolgozott ablakok és kétszárnyú ajtók teszik őket vonzóvá. Ez nemcsak esztétikai értéket kölcsönöz nekik, hanem könnyű hozzáférést és szellőzést is biztosít a tárolt tárgyaknak. A kerti házak így nemcsak praktikusak, hanem egyedi és mutatós kiegészítőként emelik ki kertünk vagy otthonunk szépségét és funkcionalitását.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 679 Ft - 792 279 Ft
Méret
Alapterület
Ajtó típusa
Tető típusa
Fal anyaga
Kerti ház színe
Kerti ház szélesség
Kerti ház mélység
Kerti ház magasság
Kerti ház anyaga
Alapterület (m²)