Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Törölközőszárító radiátor

Törölközőszárító radiátorok, vagy másnéven csőradiátorok. Kínálatunkban megtalál egyenes törölközőszárító radiátort és íves törölközőszárító radiátort is. Fekete és fehér színben elérhetőek ezen termékeink. A fekete radiátorokat a design radiátorok között találja. Radiátoraink ráköthetőek a rendszerre és fűtőpatronnal is egyaránt használhatóak. 

Törölközőszárító radiátor

 

Amikor fürdőszobánkat tervezzük, vagy újjítjuk, elsősorban funkcionalitás mentén gondolkodunk, majd a kényelmi és esztétikai kérdések következnek. Aki újíttatott már fel fürdőszobát, tisztában van vele, hogy minden apró részlet fontos szerepet játszhat.

Nagyon jó példa erre a törölközőszárító radiátor, hiszen funkciójából adódóan nagyon praktikus választás, a vizes törölközők ügye például kényelmetlen kérdéseket vet fel, kiteregessük, újra kimossuk, hol tároljuk a frissen használt, víztől csöpögő darabokat? Már csak plusz, hogy a fürdőszoba fűtését is megoldhatjuk vele. Emellett kellemes érzetet ad a meleg törölköző, mely ott vár minket a kellemesenmeleg radiátoron a fürdés vagy zuhanyzás után. Esztétikai szempontból pedig egyértelműen impozánsabb látványt nyújtanak bármilyen fogasnál, akasztónál.

A tapasztalt lakásfelújítók szeretik, amikor egy ilyen kevésbé fajsúlyos döntéssel és ilyen kis befektetéssel ilyen nagy mértékben növelhetik a komfortérzetet és a szoba berendezésének minőségét, hiszen ezen termékek jóval kedvezőbb áron elérhetőek mint egy hagyományos radiátor.

De mégis milyen szempontok mentén érdemes választanunk? Ahhoz, hogy felmérhessük a saját elvárásainkat és igényeinket egy ilyen termékkel kapcsolatban, először meg kell ismernünk, hogy pontosan milyen kivitelezésben léteznek, mit nyújthatnak nekünk?

 

HorgonyKialakítás

A törölközőszárító radiátorok között három kialakítást különböztetünk meg. Léteznek melegvizes rendszerre kialakított törölközőszárítók, melyek központi fűtési rendszereknél használhatóak. Hátrányuk, hogy csak fűtési időszakban használhatjuk őket, ha csak nincs lehetőségünk elektromos patronnal kombinálni a fűtésüket.

El is jutottunk a következő típushoz, hiszen a vegyes üzemű törölközőszárító radiátor elektromos patronnal felszerelve biztosítja a fűtési szezonon kívüli használhatóságot. Ez a típus akkor lehet jó választás, ha nem csak a fűtés funkcióra koncentrálunk, hanem a törölközőszárító funkciót szeretnénk folyamatosan alkalmazni.

Az elektromos törölközőszárító radiátor a harmadik típus, melyet nem szükséges rákötni a központi fűtési rendszerrel. Általában 230 Voltos elektromos dugóval rendelkeznek, felszerelésük pedig roppant egyszerű. Tehát a legnagyobb előnyük a könnyű alkalmazás mellett a vegyes típushoz hasonlóan a télen-nyáron alkalmazható törölközőszárító funkció.

Webáruházunk elsősorban a vegyes üzemű törölközőszárító radiátorokkal foglalkozik, hiszen ez minden igényt ki tud elégíteni.

 

HorgonyMéret

Fontos a törölközőszárító radiátor mérete. Ki kell ugyanis számolnunk, hogy mekkora felületű fűtőtest elégíti ki a helyiség hőigényét, és ehhez mérten kell választanunk, de úgy, hogy figyelembe vesszük a törölközőszárítás funkcióját is, mely a fűtés hatásfokát csökkenti. Természetesen a teljesítménnyel összhangban tudjuk belőni a felület méretét, hiszen a teljesítmény nagyban befolyásolja a fűtőképességet.

Az elektromos fürdőszobai radiátor méretek nagy választékban állnak rendelkezésre, ezért tulajdonképpen teljesen testre szabhatjuk őket.

A legegyszerűbben kivitelezett elektromos fürdőszobai radiátorok mérete általában 40 cm-es szélességtől kezdődően választhatóak, a legkisebb magasság általában 100 cm, a mélységük pedig 8-10 cm szokott lenni.

 

HorgonyDesign és szín

A törölközőszárító radiátorok már a lakberendezés trendjeihez igazodó formavilágban kaphatóak. Ma már többféle szín és forma segít a választásban, ahhoz, hogy Önnek legjobban tetsző fürdőszobát tudjon kialakítani.

Az alap formavilág általában az egyenes, többnyire klasszikus formának nevezik. A kecsesebb, lágyabb megjelenésű formavilágú fürdőszobákba az íves formájú törölközőszárítót javasolják. 

De a fürdőszoba radiátor ára szabhat csak határt a forma- és stílusbeli elképzeléseinknek, mivel végtelen választékban kapható design radiátorok is vannak a piacon. 

Ugyanez a helyzet a törölközőszárító színvilágával is. Szinte bármilyen színes fürdőszobai radiátort rendelhetünk. A színesek anyaga általában acél. Emellett a króm, réz szín is választható. Webáruházunkban egyelőre a fekete törölközőszárító és a fehér csőradiátorokérhetőek el. 

 

Szűrés