Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fűtőpatron

A fűtőpatronok azok a kiegészítő elemek, amelyeket törölközőszárító radiátorokhoz lehet hozzáadni annak érdekében, hogy azokat villamos energiával is üzemeltethessük. Ezek a patronok hatékony és gyors hőleadást tesznek lehetővé a radiátorokban, különösen akkor, ha a központi fűtés nem üzemel, de a törölközőket vagy más textíliákat szárazon és melegen szeretnénk tartani a fürdőszobában.


35termék
 

Fűtőpatron

Ezek az eszközök nagyon nagy mértékben növelik mindennapjaink komfortját.

A törölközőszárító radiátor például egyszerre oldja meg - kis teljesítményen - a fürdőszoba fűtését, és a kellemesen száraz és puha törölközők állandó rendelkezésünkre állását.

A fűtőpatronok pedig az elektromos törölközőszárító radiátoroknak, ezeknek a csodatévő eszközöknek a kellékei. Egyszerűen, gyorsan beszerelhető kis tartozékok, melyeknek az a szerepe, hogy a törölközőszárító radiátorban lévő vizet felmelegítse. Általában a patron az elektromos törölközőszárító radiátor tartozéka, de vannak esetek, amikor mégis be kell szereznünk egyet. Különböző teljesítményű és színű, stílusú fűtőpatronok kaphatóak, mindegyik típus egyszerűen csatlakoztatható a radiátorhoz.

A fűtőpatronok általában rozsdamentes acélból vagy más hőálló anyagokból készülnek, és speciálisan tervezettek a vízteres törölközőszárítókhoz. A radiátor egyik végébe helyezve, a fűtőpatron elektromos áramot használva gyorsan felmelegszik, és a hőt átadja a radiátor keresztül a törölközőknek. Ez lehetővé teszi, hogy a törölközőszárító radiátorokat függetlenül használjuk a központi fűtési rendszer működésétől.

A fűtőpatronok gyakran rendelkeznek beépített hőszabályozóval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Ezáltal növelik az energiahatékonyságot és hozzájárulnak a fenntartható energiagazdálkodáshoz.

A törölközőszárító radiátorok fűtőpatronnal kiegészítve nemcsak praktikusak, hanem kényelmesek is, hiszen a meleg törölközők hozzájárulnak a fürdőszoba kellemes atmoszférájához. Ezen kívül a fűtőpatronok egyszerű telepítése és használata lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáigazítsuk a radiátorokat a saját igényeinkhez és az aktuális időjárási körülményekhez. A modern technológia és a praktikus kialakítás kombinációja révén a fűtőpatronok segítenek növelni a törölközőszárító radiátorok funkcionalitását és használhatóságát a mindennapi életben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 533 Ft - 57 620 Ft
Teljesítmény
Szín