Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Univerzális csapadékvíz elvezetők

Az univerzális csapadékvíz elvezetők olyan eszközök, amelyek segítségével hatékonyan lehet elvezetni a felgyülemlő csapadékvizet az épületek környékén. Ezek a rendszerek általában a tetőről lefolyó esővizet vezetik el, és megakadályozzák annak az épület alatti területekre való lefolyását. Ezzel megelőzhetők az eső okozta károk, mint például a falak és a talaj áztatása, a nedvesség okozta penészesedés, illetve az épület alatti alapok meglazulása.

Az univerzális csapadékvíz elvezetők olyan kialakításúak, hogy szinte minden típusú tetőre telepíthetők. Legyen szó lapos vagy lejtős tetőről, cserép, zsindely vagy bármilyen más tetőborításról, ezek az eszközök könnyen alkalmazkodnak a különböző körülményekhez. Az elvezetők rendkívül hatékonyak, mivel a szűrőrendszerüknek köszönhetően szinte az összes csapadékvizet elvezetik, még akkor is, ha nagyobb mennyiségben esik az eső.


16termék 116

Az univerzális csapadékvíz elvezetők általában egyszerűen telepíthetők, és könnyen karbantarthatók. A legtöbb típus vízszintesen szerelhető, ami megkönnyíti az eszközök beépítését. A különböző típusok között számos anyagválaszték található, például műanyag, fém, illetve az esztétikusabb megjelenés érdekében fa is.

Az univerzális csapadékvíz elvezetők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az épületek környékén, mivel segítenek megvédeni az épületeket az eső okozta károktól. Ezek az eszközök gazdaságosak és hatékonyak, így érdemes fontolóra venni azok telepítését, ha fontos az épület védelme az időjárási viszontagságokkal szemben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
190 Ft - 49 250 Ft