Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Csapadékvíz elvezetés

Ismerje meg lefolyószerelvény kínálatunkat most! Válassza ki a tökéletes terméket otthona számára!

Ha lefolyószerelvényről van szó, akkor ma már többféle kialakítás közül is választhatunk. Eltérő anyaghasználat, méret, valamint kültéri és beltéri használat egyaránt elérhető. A kültéri folyókáknak többféle igénynek és terhelésnek is meg kell felelniük. Ha zuhanyfolyóka, akkor az esztétikának is nagy szerepe van amellett, hogy praktikusnak kell lennie. Az univerzális csapadékvíz-elvezetők is ugyanúgy megtalálhatók kínálatunkban, mint minden más minőségi kiegészítő.

Több évtizedes tapasztalat lefolyószerelvények és kiegészítők terén

 

Vállalatunk már több évtizede foglalkozik a vízelvezetéssel kapcsolatos eszközökkel és kiegészítőkkel. Legyen szó házépítésről vagy lakásfelújításról, nálunk minden beszerezhető, ami a fürdőszobához vagy a külső vízelvezetéshez szükséges lehet. Egy átlagos fürdőszoba megtervezése is tele van kihívásokkal és nagy szükség van a megfelelő termékekre, kiegészítőkre. 

 

Már csak önmagában a kültéri folyókák között is rengeteg kialakítás között válogathatunk. És akkor még nem beszéltünk az univerzális csapadékvíz-elvezetőkről és zuhanyfolyókákról. Természetesen nemcsak a mennyiség fontos kínálatunkban, hanem a minőség is. A nálunk beszerzett eszközök és kiegészítők hosszú távú megoldást nyújtanak minden otthon számára.

 

A lefolyószerelvények széles választéka

 

Kezdjük a sort a kültéri folyókákkal, amelyek között található műanyag, horganyzott acél és öntöttvas változat is. Az egyik legkedveltebb termékünk a kültéri folyóka, 1 méteres, műanyag fedráccsal. Nagy előnye, hogy könnyedén egymásba lehet illeszteni többet is, így tetszőleges hosszúságú lefolyószerelvényt lehet létrehozni és minden otthon esetében meg fogja állni a helyét.

 

Mivel műanyagból készült a fedrács, így a karbantartása és tisztítása is könnyedén megoldható. Nagy teherbírással rendelkezik, de ha olyan helyre szeretnénk kültéri folyókát helyezni, ahol kisebb járművek is rendszeresen közlekednek, oda inkább a horganyzott acél vagy az öntöttvas anyagú az ajánlott. Itt találhatunk olyan 1 méteres öntöttvas ráccsal ellátott terméket is, ami 12,5 tonnás terheléssel is megbirkózik.

 

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a vízelvezetés szükség lesz még kültéri folyóka bekötő elemre, ami 110 milliméteres méretben is elérhető. A kültéri folyóka végzáró elem is elengedhetetlen, továbbá magas kültéri folyókához is találhatunk bekötő és végzáró idomot.

 

A külső változat működéséhez hasonló a zuhanyfolyóka is. Itt a legjobb választás a rozsdamentes kialakítás, ami tökéletes esztétikai és műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik legnépszerűbb termékünk a Mexen Flat Slim ultravékony rozsdamentes zuhanyfolyóka, ami igazi prémium hatást kelt. Emellett még ott van a Mexen Flat M13, a Styron beltéri zuhanyfolyóka, valamint a Mexen Flat M18 Sinus is, ha igazán különleges mintázatot szeretnénk választani.

 

Ezek az eszközök és kiegészítők többféle méretben és megjelenésben érhetőek el, így garantáltan mindenki meg fogja találni az otthonához legjobban illeszkedő kialakítást. Ha már kiegészítők: a Styron beltéri sarok folyóka tökéletes kiegészítése a rendszernek, de a földelő szondákról sem szabad megfeledkezni.

 

A vízelvezetés fontos egy ingatlan életében

 

Az univerzális csapadékvíz-elvezetők között található kültéri víznyelő ereszbekötéssel, de van oldalkifolyású változat is, valamint lefolyó ráccsal is elláthatjuk a víznyelőt. Levélfogó rácsot is ajánlott használni. Fedezze fel kínálatunkat, és válassza ki az ideális lefolyószerelvényt.

Szűrés