Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Előtető

Az előtető egy olyan szerkezet, amelyet épületek bejáratának, ablakainak vagy más kiszögelléseinek védelmére és árnyékolására terveztek. A funkcionális és esztétikai szempontok egyesítése révén az előtetők széles körben használatosak otthonokban, üzletekben és más épületekben. Ezek a szerkezetek egyaránt nyújtanak védelmet az időjárási viszontagságok, mint a nap, a csapadék vagy a hó ellen, és hozzájárulnak az épület megjelenésének javításához.


8termék 18

Az előtetők kivitelezése változatos lehet, és a helyi igényekhez, az épület stílusához és a tervezési szempontokhoz igazodhat. Készülhetnek fém, fa, műanyag vagy más anyagokból, attól függően, hogy milyen jellegű és stílusú épülettel kell harmonizálniuk. A modern előtetők gyakran alumíniumból, acélból vagy üvegből készülnek, így könnyűsúlyúak és időjárásállóak.

Az előtetők elsődleges célja az, hogy védelmet nyújtsanak az időjárási hatásokkal szemben. Nyáron árnyékot biztosítva csökkenthetik a napfény okozta hőmérsékletet az épület belső tereiben, míg télen megvédhetik az esőtől, havtól vagy hóeséstől. Ezenkívül az előtetők hasznosak lehetnek az épület homlokzatának és ablakainak védelmében, hozzájárulva azok hosszabb élettartamához.

Az előtetők tervezése és méretezése szorosan kapcsolódik az épület elrendezéséhez és a környező környezethez. Egy jól kialakított előtető nemcsak praktikus védelmet nyújt, hanem esztétikailag is harmonizál az épület külsejével. A formák, a színek és az anyagok sokféleségének köszönhetően az előtetők egyedileg szabhatók az adott épület igényeihez és a tervezési preferenciákhoz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
28 190 Ft - 48 940 Ft
Szélesség
Fényáteresztés
Szín