Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai akasztó, fogas

A fürdőszobai akasztó vagy fogas egy praktikus és sokoldalú kiegészítő, amely segít a fürdőszobában rendszerezetten tartani a törölközőket, köntösöket, fürdőköpenyeket vagy más fürdőszobai kellékeket. Ez a kis, ám rendkívül hasznos eszköz hozzájárul a fürdőszoba rendezettségéhez és funkcionalitásához.


22termék 122

A fürdőszobai akasztók különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a fémeket, műanyagokat, faanyagokat vagy rozsdamentes acélt. Az anyagválasztás gyakran függ az egyéni preferenciáktól és a fürdőszoba dekorációjától. A modern dizájnok lehetővé teszik, hogy a fürdőszobai akasztók ne csak praktikusak, hanem esztétikusak is legyenek, harmonizálva a fürdőszoba berendezésével.

Ezek az akasztók rendszerint könnyen telepíthetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyre szabják a fürdőszobai térüket az egyes akasztók pozíciójával. A falra szerelhető vagy ajtóra akasztható változatok rugalmasan alkalmazkodnak a fürdőszoba elrendezéséhez, minimalizálva a helyszükségletüket.

A fürdőszobai akasztók sokoldalú funkciójuk révén nemcsak a törölközőket tartják, hanem ideálisak lehetnek más fürdőszobai kiegészítők, például fürdőszobai szőnyegek vagy polcok tárolására is. A helytakarékos megoldásoktól az esztétikus és designorientált darabokig, a fürdőszobai akasztók széles választékát kínálják, hozzájárulva a fürdőszoba szervezettségéhez és praktikusságához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 471 Ft - 12 176 Ft