Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

WC-papír tartó

A WC-papír tartó egy praktikus és esztétikus kiegészítő a fürdőszobában, amely a WC-papírt tisztán és rendezetten tartja, hozzájárulva a fürdőszoba általános funkcionalitásához és esztétikájához. Az ilyen tartók a kényelem mellett a tisztaságot és a szervezettséget is szolgálják, és számos formában és stílusban érhetők el, így könnyen illeszkednek a fürdőszoba designjához.


21termék 121

A WC-papír tartók készülhetnek különböző anyagokból, például fából, műanyagból, fémekből vagy üvegből, attól függően, hogy milyen stílusban és dekorban harmonizálnak a legjobban a fürdőszobával. A modern designok általában lehetővé teszik a tartók egyszerű tisztántartását és könnyű telepítését.

Ezek a tartók rendelkezhetnek különféle funkciókkal is, például több WC-papír guriga tárolásával, illetve felszerelhetők a falra vagy szekrényajtóra, ami segít helyet takarítani a fürdőszobában. Emellett a WC-papír tartók gyakran kialakításukban és színvilágukban is megfelelnek a modern fürdőszoba stílusának, így esztétikus kiegészítőként is szolgálnak.

Ezenkívül a WC-papír tartók segítenek a fürdőszobában való tárolásban és rendezettség fenntartásában, minimalizálva a papír gurigák szétszórt elhelyezését. A könnyű hozzáférhetőségük mellett a tartók a fürdőszoba kényelmét és funkcionalitását növelik, hozzájárulva a tisztaság és rend fenntartásához a mindennapi használat során.

Termékeink között megtalálhatóak zárható wc papír tartók is, melyeket kifejezetten vendéglátóegységeknek ajánlunk. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 390 Ft - 7 342 Ft