Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti kút

Az alumínium öntvénykutak úgynevezett kokilla öntéssel készülnek. A megmunkálás és finomítás után nyerik el végleges kinézetüket, felületüket. A külső bevonat, kültéri és UV álló porlakk, amit elektrosztatikus porfestéssel, kellő odafigyeléssel hordanak fel, garantálva kútjaink hosszú élettartamát. 
A kerti kutak tartozéka egy jó minőségű és formában odaillő kerti csap ami sárgarézből készül.

Az alumínium öntvény kerti kút olyan kerti díszítő elem, amely nemcsak funkcionális vízforrást biztosít, hanem esztétikai értékkel is rendelkezik. Az ilyen típusú kerti kutakat gyakran tervezték és készítették alumínium öntvény technológiával, ami kiváló minőségű, könnyű és időjárásálló kialakítást eredményez.


76termék
 

Az alumínium öntvény anyagból készült kerti kutak tartósak és ellenállnak a kültéri környezeti hatásoknak, például a nedvességnek, a napfénynek és az évszakok változásainak. Ezáltal hosszú élettartamot biztosítanak, miközben könnyen karbantarthatók és tisztíthatók.

Ezek a kerti kutak gyakran különböző stílusokban és mintázatokban kaphatók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy harmonizáljanak a kertjük kialakításával és stílusával. Az öntvény technológia lehetővé teszi az apró részletek és finom részletek kidolgozását, így a kút magában foglalhat különböző díszítő elemeket, például virágokat, leveleket vagy állatokat.

Egy ilyen kerti kút nemcsak vizuálisan vonzó, hanem a kertben vagy az udvaron különböző célokra is használható. Lehet díszítő elemként központi helyet foglal el, miközben vizet biztosít a madaraknak, és esetlegesen kerti állatok számára is ivóhelyként szolgál.

Az alumínium öntvény kerti kútok gyakran magukban foglalják a vízforgatót vagy szivattyút, amelyek lehetővé teszik a víz keringtetését és esetlegesen egy kis kerti tavacska vagy patak kialakítását is. Ezek a funkciók tovább fokozzák a kerti kút esztétikai és funkcionális értékét, létrehozva egy kellemes és nyugtató környezetet a kertész számára.

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 290 Ft - 109 990 Ft
Kivitel
Stílus