Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti asztal

A kerti asztalok szerves részét képezik a kültéri élvezeteknek és a szabadban eltöltött időnek. Ezek a praktikus bútorok számos különböző típusban és anyagból elérhetők, így könnyen testre szabhatók a kert vagy terasz stílusához és a személyes igényekhez.

A fémvázas kerti asztalok kiemelkednek tartósságukkal és stabilitásukkal. Általában alumíniumból vagy acélból készülnek, ami ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a rozsdának. Ezek az asztalok ideálisak a szélvédett kerti helyszínekhez, ahol hosszú élettartamra és elegáns megjelenésre van szükség.

A műanyag kerti asztalok könnyű súlyuk és karbantartásuk miatt kedvelt választások. Ellenállnak a nedvességnek és a rovaroknak, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Emellett széles színválasztékban érhetők el, ami lehetővé teszi, hogy könnyen illeszthessük őket a környezethez.

A polyrattan kerti asztalok esztétikus megjelenésükkel hódítanak. Ezek az asztalok a rattanbútorok jellegzetes fonott stílusát követik, de műanyagból készülnek, így ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatók. A polyrattan asztalok kifinomult és modern kertekben, teraszokon mutatnak jól.

Az kerti asztalok különböző méretben és formában is elérhetők, hogy megfeleljenek az adott helyszín és felhasználás egyedi igényeinek. Egy jó kerti asztal lehetőséget teremt a barátokkal vagy családdal való közös étkezésekre, kártyapartikra vagy egyszerűen a természet élvezetére. Választásuk során érdemes figyelembe venni az anyag, a méret és az esztétikai szempontokat, hogy a kert vagy terasz igazán élvezhető hellyé váljon.

Szűrés