Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Polyrattan asztal

A polyrattan asztalok azok közé a kerti bútorok közé tartoznak, amelyek a stílus és a tartósság tökéletes egyensúlyát képviselik. Ezek az asztalok a modern design és a praktikum tökéletes ötvözését nyújtják, és egyre népszerűbbek a kültéri térberendezésben.


5termék 15

A polyrattan egy mesterséges fonott anyag, amely a hagyományos rattan anyag kinézetét és textúráját imitálja, de műanyagból készül. Ennek köszönhetően a polyrattan asztalok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, beleértve az esőt, a hópelyheket, a napsütést és a hideget is. Ez azt jelenti, hogy ezek az asztalok ideálisak kültéri használatra, és hosszú élettartammal bírnak anélkül, hogy elöregednének, megrepednének vagy rozsdásodnának.

Az egyik nagyszerű tulajdonsága a polyrattan asztaloknak az esztétikai értékük. A fonott szerkezetük elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a kertnek vagy a terasznak. Ezek az asztalok általában kaphatók különböző stílusokban és színekben, így könnyen illeszthetők a környezethez és a dekorhoz.

A polyrattan könnyű súlyának és hordozhatóságának köszönhetően könnyen mozgathatók, és a kerti berendezés rugalmas részeivé válhatnak. Többnyire könnyen tisztíthatók is, így a karbantartásuk is egyszerű.

A polyrattan asztalok mérete és forma szempontjából is változatosak, így könnyen megtalálhatók az adott helyszín és a használati igények szerint. Kisebb méretű asztalok ideálisak lehetnek egy kis csoport vagy egy pár számára, míg a nagyobb kivitelek alkalmasak lehetnek nagyobb összejövetelek és étkezések lebonyolítására.

Összességében a polyrattan asztalok elegáns, időjárásálló és praktikus megoldást nyújtanak a kerti térberendezés terén. A modern stílus és a hosszú élettartam miatt népszerű választások, és lehetővé teszik, hogy a kültéri tér igazán élvezhető helyszínné váljon, legyen szó akár egy pihentető reggeliről, egy esti vacsoráról vagy baráti összejövetelekről.

Szűrés
Ár
 (Ft)
30 759 Ft - 45 579 Ft