Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyajtó

A zuhanyajtók a zuhanyzók bejáratának lezárására szolgálnak. Léteznek különböző típusú zuhanyajtók, mint például a forgatható, a glasztikus, a hajózási és a falra szerelt zuhanyajtók. A forgatható zuhanyajtók általában két ajtóból állnak, amelyek közül az egyik a zuhanyzóba nyílik, míg a másik a fürdőszobába. A glasztikus zuhanyajtók általában egyetlen ajtóból állnak, amelynek a zsanérjai a zuhanyzó széleire vannak szerelve. A hajózási zuhanyajtók a zuhanyzó széleire vannak szerelve, és ajtójukat a zuhanyzóba nyitva tartják. A falra szerelt zuhanyajtók a zuhanyzó széleire vannak szerelve, és a zuhanyzóba nyílnak.

A zuhanyajtók anyaga is változó, lehet üveg, műanyag, vagy rozsdamentes acél. Az üveg zuhanyajtók általában tisztíthatóak és könnyen tisztíthatóak, míg a műanyag és a rozsdamentes acél zuhanyajtók általában tartósabbak.


25termék
 

A zuhanyajtókat két fal közé szokták beépíteni. Gyakori választás lehet, olyan házakban ahol épített zuhanykabin van. A stílus itt is fontos. Szerencsére bő választékból ügyfeleink szinte mindig megtalálják azt, ami az igényüknek megfelel. Különböző üvegvastagságból és keretszínből is válogathatnak nálunk. Kérdés esetén mindig állunk rendelkezésükre. 

A zuhanyajtók egy nagyszerű módja annak, hogy megteremtsük a zuhanyzó álmunkat otthonunkban. A zuhanyajtók széles választékából választhatunk, így biztosan megtaláljuk azt a típust, amelyik a legjobban illik az adott helyiségbe. Az íves zuhanyajtók például nagyszerűen illenek azokhoz a fürdőszobákhoz, ahol a tér korlátozott, míg a szögletes zuhanyajtók tökéletesek lehetnek nagyobb helyiségekbe. A walk-in zuhanyajtók pedig nagyszerűen alkalmazhatók a modern fürdőszobákban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 519 Ft - 190 246 Ft
Szélesség
 (cm)
60 cm - 200 cm
Üvegvastagság
Nyílás típusa
Szín
Magasság
 (cm)
190 cm - 195 cm