Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyajtó

A zuhanyajtók a zuhanyzók bejáratának lezárására szolgálnak. Léteznek különböző típusú zuhanyajtók, mint például nyílóajtós, a harmonika ajtós vagy másnéven összecsukható ajtós és a legkedveltebb tolóajtós zuhanyajtók. A forgatható zuhanyajtók pivot rendszerrel vannak ellátva így kifelé és befelé is nyithatóak. A nyílóajtós zuhanyajtók általában egyetlen ajtóból állnak, amelynek a zsanérjai a zuhanyzó széleire vannak szerelve. A nagyobb méretűeknél megeshet, hogy kettő nyíló zuhanyajtóból áll, ebben az esetben a fal mindkettő oldalán található zsanér. 

A zuhanyajtók anyaga is változó, lehet üveg, műanyag, vagy rozsdamentes acél. Az üveg zuhanyajtók könnyen tisztíthatóak és ezek nyújtják a legminőségibb érzést zuhanyzás és az ajtók ki be nyitogatása közben. A legtöbb üvegfajtánk nano bevonattal ellátott ami azt jelenti, hogy vízlepergető és könyebben takarítható mint a hagyományos üvegfelületek. 

Zuhanyjtó választása előtt elsősorban a beépítési szélességet kell tudnia. Minden termékünknél fel van tüntetve ez az adat. Fontos, hogy a legtöbb termék esetében ez nem egy fix szám, hanem egy intervallum, hiszen ezek a termékek kisebb nagyobb mértékben állíthatóak így a fali egyenletlenségeket is lehet kezelni. Tehát ha mondjuk 101 cm es helyre kell zuhanyajtó, akkor nyugodtan nézze meg a 100 cm- es zuhanyajtókat, mert több mint valószínű, hogy az megfelelő lesz Önnek.


26termék
 

A zuhanyajtó egy kiválóan praktikus és esztétikus megoldás a fürdőszobai tér kialakításához, amely egyszerre szolgálja a funkcionális igényeket és a stílust. Ezek a zuhanykabinokat kiegészítő elemek olyan változatokban érhetők el, amelyek széles skálán mozognak az egyszerűbb kivitelűtől a modern és dekoratív formájúig.

A zuhanyajtók fő szerepe a zuhanyzóteret hatékonyan elválasztani a fürdőszoba többi részétől, ezzel minimalizálva a víz kifolyását és a fürdőszoba szárazságát megőrizve. A kabinok kialakítását tekintve találkozhatunk egyszerű nyíló ajtókkal, tolóajtókkal vagy akár az elegáns lengő ajtókkal, amelyek a fürdőszoba stílusához és elrendezéséhez illeszkednek.

Az üveg és a keret anyaga az ajtók kiválasztásának egyik kulcsfontosságú eleme. Az átlátszó üvegek modern és tágas érzetet kölcsönöznek a fürdőszobának, miközben a keretek lehetőséget adnak a szín- és anyagválasztásra, illetve a fürdőszoba designjéhez való igazodásra.

A zuhanyajtók rendelkeznek vízálló tulajdonságokkal és egyes típusok akár speciális bevonattal is ellátottak lehetnek, amely megkönnyíti a tisztántartást és csökkenti a vízkő lerakódását. A könnyű karbantartás és a tartós anyaghasználat mind a fürdőszoba higiéniai szintjét, mind pedig az ajtó hosszú élettartamát szolgálják.

Az ajtók kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a fürdőszoba méretét és elrendezését, valamint az egyedi preferenciákat. Az egyszerű és letisztult vonalaktól kezdve a dekoratív és design-elemekig a zuhanyajtók széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját fürdőszobai kialakításához leginkább illeszkedő ajtót. Összességében a zuhanyajtók nemcsak a praktikum és funkcionalitás részei, hanem hangsúlyos design-elemek is, amelyek emelik a fürdőszoba esztétikai vonzerejét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 519 Ft - 190 246 Ft
Beépítési szélesség
 (cm)
59 cm - 201,6 cm
Nyílás
Szín
Üvegvastagság
Magasság
 (cm)
185 cm - 195 cm