Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

WC csésze

Milyen típusú WC csészét ajánlott választani a fürdőszobámhoz?

A WC csészék számos típusa közül választhatsz, beleértve a fali WC csészét, az álló WC csészét, a monoblokkos WC csészét és az egyedi funkciókkal rendelkező WC csészéket. A választás függ a fürdőszobád méretétől, kialakításától és az igényeidtől.

Melyik típusú WC csésze segít helyet takarítani a fürdőszobámban?

A fali WC csésze tökéletes választás lehet a helytakarékosságot kedvelőknek. A falra rögzített kialakítása lehetővé teszi a padló szabadon hagyását, ami tágasabb hatást kelt a fürdőszobában és takarítani is egyszerűbb körülötte.

Mire kell figyelni az álló WC csésze kiválasztásakor?

Az álló WC csészéknél ügyeljünk a könnyű telepíthetőségre és cserélhetőségre. Fontos megfelelő méretet választani, hogy illeszkedjen a fürdőszobád kialakításához és esztétikájához. Fontos ellenőrizni, hogy a választott WC csésze alsó kifolyású vagy hátsó kifolyású. Vannak olyan WC csészék amik már úgynevezett vario kifolyással rendelkeznek tehát alsó vagy hátsó kifolyásúak is lehetnek. 

Mit jelent a monoblokkos WC csésze és miért jó választás lehet?

A monoblokkos WC csésze egy olyan típus, amely egyetlen egységben foglalja magában a tartályt és a csészét. Ennek köszönhetően kompaktabb és esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, és egyszerű telepítést tesz lehetővé.

Fali WC szett falba építhető wc tartállyal, nyomólappal, wc ülőkével. Az egyszerű választás

A fali WC teljes szett egy olyan praktikus és esztétikus megoldást kínál az otthoni vagy irodai fürdőszobák számára, amely magában foglalja az összes szükséges elemet a modern WC telepítéséhez. Ez a teljes készlet tartalmazza a WC csészét, a falba építhető WC tartályt rögzítőkerettel együtt, a nyomólapot és a WC ülőkét is. A könnyeb keresés érdekében használja a szűrőknél lévő Wc teljes szettben nevű szűrőt. Ettől függetlenül minden termékünköz rendelhető beépíthető wc tartály kerettel együtt és nyomólap is, így nyugodtan válogasson teljes kínálatunnkból!

Milyen egyedi funkciókkal rendelkező WC csészék léteznek?

Az egyedi funkciókkal rendelkező WC csészék között találhatók víztakarékos rendszerek, lassan záródó ülőkék és érintés nélküli vezérlés. Továbbá, egyre népszerűbbek az integrált bidé funkciós WC csészék is, amelyek extra kényelmet és higiéniát biztosítanak.

A WC csésze a fürdőszobák alapvető eleme, amely kényelmet és higiéniai színvonalat biztosít a mindennapi használat során. Különböző típusok léteznek, mint például a fali WC csésze, az álló WC csésze, a monoblokkos WC csésze és az egyedi funkciókkal rendelkező WC csésze, például az integrált bidé funkciós WC csésze.

A fali WC csésze

tökéletes választás azok számára, akik szeretnék minimalizálni a helyigényt a fürdőszobában. Falhoz rögzített kialakításának köszönhetően könnyen tisztán tartható, modern és elegáns megjelenést kölcsönözve a fürdőszobának.

Az álló WC csésze

hagyományosabb megoldás, de még mindig népszerű választás a könnyű beépítése és cseréje miatt. Széles stílusválaszték áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a saját fürdőszoba designjához illeszkedő megfelelő darabot.

A monoblokkos WC csésze

egy egységesen összeszerelt típus, amely magában foglalja a tartályt és a csészét egyetlen egységben. Ez a kialakítás kompaktabb megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának és könnyebb telepítést tesz lehetővé.

Az egyedi funkciókkal rendelkező WC csészék között megtalálhatók a víztakarékos rendszerek, a lassan záródó ülőkék és az érintés nélküli vezérlés. Az integrált bidé funkciós WC csésze pedig extra komfortot nyújt, lehetővé téve a bidé funkció használatát anélkül, hogy külön eszközre lenne szükség.

A WC csésze anyaga általában porcelán vagy kerámia, amelyek könnyen tisztíthatóak és ellenállnak a foltoknak és karcoknak, biztosítva a tartósságot és a higiénia fenntartását.


139termék
 

A WC csésze alapvető és nélkülözhetetlen eleme minden fürdőszobának, amely nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betölt. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a különböző típusokat és lehetőségeket, amelyek közül választhat.

WC Csésze Típusok és Funkciók

Monoblokkos WC Csésze

A monoblokkos WC csészék egy egységet képeznek a tartállyal, ami egyszerűbb telepítést és karbantartást biztosít. Ezek a modellek kompaktak és esztétikusak, tökéletes választást jelentenek modern fürdőszobákba.

Modern WC Csésze

A modern WC csészék letisztult vonalvezetésükkel és innovatív funkcióikkal tűnnek ki. Gyakran minimalista dizájnt követnek, és különböző színekben kaphatók, hogy illeszkedjenek a fürdőszoba stílusához.

Integrált Bidé Funkciós WC-K

Az integrált bidé funkcióval rendelkező WC csészék egyre népszerűbbek, mivel további kényelmet és higiéniai előnyöket biztosítanak. Ezek a modellek bidé funkcióval kombinálják a WC-t, így helytakarékos és praktikus megoldást kínálnak.

Anyagok és Színek

A WC csészék különböző anyagokból és színekben kaphatók, hogy minden igényt kielégítsenek:

Fekete, Fehér és Szürke Színekben

A színválaszték lehetővé teszi, hogy a WC csésze harmonikusan illeszkedjen a fürdőszoba többi eleméhez. A fekete és szürke csészék modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek, míg a fehér klasszikus és időtlen választás.

Márkák és Minőség

  • Sanovit, Arezzo, Cerastyle Márkák: A minőségi WC csészék választékában olyan elismert márkák találhatók, mint a Sanovit, Arezzo és Cerastyle. Ezek a gyártók kiemelkedő minőségű és tartós termékeket kínálnak, amelyek hosszú távon is megőrzik esztétikai és funkcionális értéküket.

Telepítési Típusok

Álló és Fali WC Csészék

Az álló WC csészék hagyományos megoldást kínálnak, míg a fali WC csészék modern és letisztult megjelenést biztosítanak. A fali csészék előnye, hogy könnyebben tisztítható a padló alattuk, így higiénikusabb környezetet teremtenek.

Vásárlási Lehetőségek

  • Modern WC Csésze Webshop: Az online áruházak széles választékot kínálnak modern WC csészékből. Az igényes vásárlók számára elérhető minőségi WC csészék webshopjai számos márka és modell közül kínálnak válogatást.

  • Igényes WC Csészék Webshopja: Az igényes vásárlók számára különösen fontos, hogy a WC csésze minőségi és esztétikus legyen. Az ilyen webshopok széles kínálatot biztosítanak a legjobb márkákból és modellekből.

  • Minőségi WC Csésze Webshop: A minőségi WC csészék webshopjai olyan termékeket kínálnak, amelyek tartósságukkal és megbízhatóságukkal emelkednek ki. A széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Összefoglalás

A WC csésze kiválasztásakor számos szempontot kell figyelembe venni, beleértve a funkcionalitást, a dizájnt, a színt és az anyagot. A monoblokkos WC csészék egyszerű telepítést és modern megjelenést biztosítanak, míg az integrált bidé funkcióval rendelkező modellek további kényelmet kínálnak. Az online áruházak széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobájához legjobban illő WC csészét, legyen szó klasszikus vagy modern stílusról. Válasszon minőségi márkák közül, mint a Sanovit, Arezzo vagy Cerastyle, és tegye fürdőszobáját még kényelmesebbé és esztétikusabbá.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 900 Ft - 399 000 Ft
Szerelési mód
Szín
Öblítés
Kifolyás Iránya
Perem
Bidé funkció
WC teljes szettben