Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bidé

A bidé egy fürdőszobai berendezés, mely a higiéniát és a tisztaságot szolgálja, különösen a test alsó részeinek tisztítására. Ez a funkcionális eszköz számos országban elterjedt, és a modern fürdőszobák kényelmi és higiéniai standardjait emeli ki.

A bidé általában egy alacsony, ülő helyzetű csaptelep és egy kis mosdótálból áll, melyet a WC mellé vagy közelébe helyeznek. Használata során a bidé meleg vagy hideg vízsugarat biztosít a tisztálkodáshoz, és egyes modellek akár hőmérséklet- és nyomásszabályozási funkciókkal is rendelkezhetnek.


13termék 113

A bidé számos előnyt kínál az egészség és a kényelem szempontjából. A tisztító vízsugarak segítenek megelőzni a bőrirritációt és a fertőzéseket, miközben a hagyományos papírhasználatot minimalizálják. Emellett a bidé használata víztakarékos lehet, mivel a kisebb mennyiségű papír és egyéb higiéniai termék használatával jár.

A bidé egyre inkább részévé válik a modern fürdőszobai tervezésnek, és különböző típusok és stílusok állnak rendelkezésre, beleértve a hagyományos álló bidéket és a bidé funkciójú WC-ket is. Ez a berendezés nemcsak higiénikus és kényelmes, hanem a fenntartható és tudatos fürdőszobai szokásokat is támogatja.

Szűrés
Ár
 (Ft)
46 990 Ft - 84 200 Ft
Szerelési mód