Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Műleveles dekor árnyékoló, térelválasztó

A műleveles dekor árnyékoló és térelválasztó egy esztétikus és praktikus megoldás, amely otthonokban, irodákban és más környezetekben egyaránt alkalmazható. Ez a dekoratív elem kettős funkcióval bír, hiszen nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz a térnek, de egyúttal az árnyékolás és a terelés funkcióit is ellátja.


19termék 119

Ez a típusú árnyékoló műlevelekből készül, amelyek valósághű megjelenést kölcsönöznek a növényi elemeknek. A műlevelek könnyűek és strapabírók, ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, beleértve a fényt, a hőt és a nedvességet. Emellett a műlevelek széles színválasztékban elérhetők, így a felhasználók választhatnak az adott tér hangulatához leginkább illő árnyalatok közül.

Ez a dekor elem lehet árnyékoló is, mivel a műlevelek szétterülhetnek, és részleges vagy teljes árnyékot teremthetnek a helyiségben. Ez különösen előnyös lehet napfényes helyiségekben, ahol a természetes fény beengedése fontos, de az erős napfényt szabályozni kell.

Térelválasztóként a műleveles dekor árnyékoló kiválóan alkalmazható a tér megosztására vagy az egyes részek elválasztására. Ez egy kreatív és praktikus megoldás lehet otthonokban, ahol egyes helyiségek szükség esetén egyetlen pillanat alatt elválaszthatók vagy összekapcsolhatók a tér nagyságától vagy az aktuális funkciótól függően.

A műleveles dekor árnyékoló és térelválasztó stílusos és modern kiegészítőként is funkcionál, amelyek összehangolhatók az adott teret díszítő többi elemmel. Ezáltal nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem funkcionális szerepe révén is növeli a helyiség használhatóságát és kényelmét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 190 Ft - 58 999 Ft
Méret
Szín
Méret