Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kád-mosdó töltő csaptelep (KMT)

A Kád-Mosdó Töltő (KMT) csaptelep egy innovatív megoldás, amely kombinálja a kád- és mosdótöltő funkciókat egyetlen csaptelepen keresztül. Ez a kettő az egyben megoldás ideális választás lehet a fürdőszobai tér hatékonyabb kihasználásához és a praktikusság növeléséhez.


24termék 124

Ezen csaptelepek jellegzetessége, hogy egyetlen eszköz segítségével lehet mind a kádat, mind a mosdót feltölteni. Az egykaros vagy kétkaros kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a víz hőmérsékletének és intenzitásának egyszerű szabályozását, attól függően, hogy éppen kádat töltünk vagy mosdóban használjuk a vizet.

Egyes KMT csaptelepek érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek automatikusan szabályozzák a vízfolyást a kézmozdulatok alapján. Ez kényelmesebbé teszi a használatot, és hozzájárul a vízhatékonysághoz, mivel a vízfolyás csak akkor indul el, amikor valóban szükség van rá.

Az anyagok tekintetében a KMT csaptelepek is változatosak lehetnek, beleértve a rozsdamentes acélt, a krómot vagy a más strapabíró anyagokat. A modern kivitelek különböző stílusokban és dizájnokban elérhetők, így könnyen illeszthetők a fürdőszoba designjához.

Az ilyen típusú csaptelepek általában könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és hozzájárulnak a fürdőszoba funkcionalitásához. A Kád-Mosdó Töltő csaptelepekkel az otthonokban vagy kisebb fürdőszobákban a helytakarékos megoldás mellett a vízfelhasználás hatékonyabb kezelése is megvalósítható, elősegítve a fenntarthatóságot és a kényelmet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 190 Ft - 28 956 Ft
Szerelési mód
Nyílás fajtája
Egyéb tulajdonságok