Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Gyeprács

A gyeprács olyan szerkezet, melyet a kertészetben és a mezőgazdaságban alkalmaznak, hogy támogassák a növények növekedését és védelmüket. Ez egy rendkívül hasznos eszköz a talajerózió elleni küzdelemben, mivel segít megőrizni a talajt és megakadályozza annak lemosódását. A gyeprácsok általában könnyű, de erős anyagból készülnek, és olyan hálós szerkezetűek, hogy a növények számára elegendő tér maradjon a növekedésükhöz.

Ezenkívül a gyeprácsok kiválóan alkalmazhatók a gyeprendezés során is, segítve a füvön való járást, miközben megőrzik annak esztétikai értékét. A rácsoknak köszönhetően a talaj jól szellőzik, és a növények gyökerei könnyen hozzáférhetnek a szükséges tápanyagokhoz és vízhez. Emellett a gyeprácsok segítenek megakadályozni a gyomnövények terjedését is, mivel gátolják a magok elterjedését és a gyökerek növekedését.

A gyeprácsok környezetbarát megoldást is kínálnak, mivel csökkentik a vegyszerek használatát a gyepgondozás során, és hozzájárulnak a fenntartható mezőgazdasági gyakorlatokhoz. Ezek az eszközök könnyen telepíthetők, és hosszú élettartammal rendelkeznek, ami tovább növeli gazdaságos és hatékony alkalmazhatóságukat a kertészet és mezőgazdaság területén.


5termék 15

A fekete és zöld műanyag gyeprácsok olyan kiválóan tervezett szerkezetek, melyek számos funkciót látnak el kertészeti és építészeti projektek során. Ezek a rácsok méreteikkel, 50 cm x 50 cm-es alapterülettel és 4 cm-es magassággal, optimálisan alkalmazhatók a terület különböző részein. Azonkívül, hogy teljes mértékben befedik a gyepet, nagy statikai terhelhetőségük révén alkalmasak udvarbeállók, gépkocsibeállók, parkolók, kerti utak, járdák, padkák rögzítésére, és akár talaj kiegyenlítésére is használhatók.

Egyik fő előnye, hogy a gyeprács nem károsítja a gyepet. A nyitott konstrukció lehetővé teszi a gyökereknek, hogy szabadon nőjenek a rács alatt, így a növények természetes vízháztartását nem befolyásolja, miközben stabil talajszintet biztosít.

Az udvarbeállók és parkolók esetében a gyeprácsok megakadályozzák a talaj erózióját és a sárosodást, miközben esztétikus, zöld felületet hoznak létre. A műanyag gyeprácsok ideálisak kerti dekorációkhoz, miközben a gyep szépségét megőrzik. A tartós anyagból készült termékek közvetlen UV-sugárzásnak ellenállnak, így hosszú élettartamúak és ellenállóak az időjárási hatásokkal szemben. A szakszerű felhelyezés garantálja, hogy a rácsok teljesen elfedik a füvet, így egy természetes és esztétikus kertképet nyújtanak.

Szűrés
Ár
 (Ft)
308 Ft - 159 999 Ft
Szín