Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Konyhablokk

A konyhablokk egy olyan összetett berendezés, amely egyben tartalmazza a konyhai munkafelületeket, tárolóegységeket és kiegészítőket. Ez egy egységesen kialakított szerkezet, amely megkönnyíti és optimalizálja a konyhai tevékenységeket, és hatékonyan kihasználja a rendelkezésre álló helyet.


576termék
 

A konyhablokkok különböző méretűek és formájúak lehetnek, hogy mindenki megtalálja a konyhájához legjobban illő megoldást. Gyakran tartalmaznak mosogatótálcát és csaptelepet, munkalapot, szekrényeket és fiókokat, valamint egyéb tárolóegységeket, mint például polcokat vagy kosarakat. Ezáltal mindent egy helyen találunk meg, ami megkönnyíti a konyhai munkafolyamatokat és optimalizálja a rendszerezést.

A konyhablokkok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a konyha méretét, formáját és az egyéni igényeket. A modern konyhablokkok széles választéka elérhető, különböző stílusokban és anyagokban, hogy megfeleljenek mindenki ízlésének és az otthon hangulatának. Legyen szó klasszikus, modern vagy letisztult designról, mindenki megtalálhatja a számára ideális konyhablokkot.

A konyhablokkok előnye, hogy egyszerűen telepíthetők és alkalmazkodnak a konyha egyedi igényeihez. Rugalmasan testreszabhatók a szükségletek szerint, és segítenek maximalizálni a rendelkezésre álló helyet. Emellett a minőségi anyagokból készült konyhablokkok hosszú távú befektetést jelentenek az otthonunkba, és hozzájárulnak a konyha praktikus és esztétikus kialakításához.

Összességében a konyhablokkok sokoldalúak és praktikusak, és ideális megoldást kínálnak mindenki számára, aki egy összetett és funkciónális konyhát szeretne létrehozni az otthonában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
134 990 Ft - 435 990 Ft
Forma
Kivitel
Konyhabútor szélesség
Korpusz szín
Front szín