Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhany csaptelep

Zuhany csaptelep

Ismerje meg széles zuhany csaptelep kínálatunkat és nézze végig a palettát! Szerezze be most az ideális kiegészítőt a fürdőszobába!

A zuhany csaptelep egy tökéletes kiegészítője lehet otthonunknak. A fürdőszoba kialakítása nem egy egyszerű feladat. Nagymértékben befolyásolja az elérhető lehetőségeket, hogy mégis mekkora a rendelkezésre álló terület. Egy valami azonban biztos, hogy a fürdéshez, zuhanyzáshoz mindig lesz hely egy zuhany csaptelepnek, ami egy igazán elegáns, de egyben funkcionális kiegészítője lehet otthonunknak.


69termék
 

A legjobb hely a fürdőszoba kialakítására

 

Cégünk már több évtizede támogatja vásárlóinkat, hogy hatékonyan, gyorsan meg tudják találni a szükséges eszközöket és kiegészítőket a fürdőszobába. A webáruháznak köszönhetően bárki, bárhol és bármikor meg tudja rendelni a kinézett termékeket. Kínálatunkban többféle termékek közül lehet válogatni: van itt zuhanyfüggöny, minőségi csaptelepek, törölközőszárító radiátor, WC-ülőke, fürdőszobaszőnyeg, zuhanyfej és más fürdőszobai kiegészítők.

 

Ha csaptelepről van szó, több kialakítás és funkció érhető el. Beszerezhető nálunk mosdó csaptelep, mosogató/konyhai csaptelep, kádtöltő csaptelep, bide csaptelep, orvosi csaptelep, kád-mosdótöltő csaptelep, automata csaptelep, piszoáröblítő csaptelep, komplett zuhanyrendszer, bojler csaptelep és természetesen zuhany csaptelep is. 

 

Minőségi zuhany csaptelep mindenki számára

 

Kínálatunkban az egyik legnépszerűbb terméknek az időzítős, nyomógombos automata zuhany csaptelep számít. Ezt elsősorban intézményekben, közösségi fürdőkben, öltözőkben szokás használni, de ideális választás lehet otthonunkban is. Nyomógombos és időzítővel is el van látva, aminek három állása van. Az alapanyaga sárgaréz, a kivitelezése pedig króm. Ha egy igazán elegáns megoldást keresünk, akkor a Diplon fali zuhany csaptelepet (ST03163) érdemes beszerezni. Ez egy igazi “retró” fali zuhany csaptelep, ami szabványos csatlakozással és kerámiabetéttel rendelkezik. A színe króm, a szerelési módja pedig fali. 

 

Ha modern, letisztult megoldást keresünk, akkor szintén a Diplon egyik terméke (ST2013) lesz az ideális választás. Természetesen többféle kialakítás is elérhető. Ott van például a termosztátos zuhany csaptelep (ST6101), amit szintén a falra kell felszerelni. Kétlyukú telepítéssel, sárgaréz alapanyaggal, króm kivitellel és takaró rózsával, valamint műanyag fogantyúkkal és kerámia, szennyszűrő betéttel rendelkezik.

 

Igazi luxuskivitel is elérhető

 

Erre tökéletes példa a Bamboo fali zuhany csaptelep, amivel elmerülhetünk a kényelem és luxus világában. Ez nemcsak egy egyszerű kiegészítő a fürdőszobában, hanem a minőség és a stílus harmóniájának a megtestesítője. Az alapanyaga kiváló minőségű réz, amivel elérhető a hosszú élettartam és tartósság. Az antikolt felületnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a vintage, klasszikus fürdőszobákhoz. 

 

A csaptelepekről érdemes tudni azt, hogy nem csak szimplán funkcionális eszközként üzemelnek. Emellett hozzájárulnak az egész fürdőszoba megjelenéséhez és stílusához. A választás során ezt is figyelembe kell venni, hogy olyan zuhany csaptelep kerüljön fel a falra, ami az egész helyiség hangulatához hozzá tud adni. Ehhez jó választás lehet egy dark trópusi zuhany csaptelep is, ami igazi prémium minőséget képvisel. Egy valami biztos: nálunk mindenki megtalálja az otthonához és stílusához illeszkedő kiegészítőt. Böngéssze át zuhany csaptelep kínálatunkat!

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 500 Ft - 152 200 Ft
Típus
Szerelési mód
Nyílás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok