Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kádtöltő csaptelep

A kádtöltő csaptelep egy fontos eszköz a fürdőszobában, amely lehetővé teszi a kád megtöltését a kívánt vízszintig, és egyúttal a vízfolyás szabályozását is biztosítja. Ez a csaptelep nemcsak a funkcionalitást szolgálja, hanem hozzájárul a fürdőszoba stílusához és esztétikájához is.


69termék
 

A kádtöltő csaptelepek számos változatban elérhetők, beleértve az egykaros, a kétkaros, a falra szerelhető és a szabadon álló modelleket. Az egykaros kivitel egyetlen kar forgatásával lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és intenzitásának könnyű szabályozását. A kétkaros változatok külön kezelik a hideg és meleg vizet, így pontosabban beállítható a kívánt hőmérséklet.

A kádtöltő csaptelepek designja és anyaga is változatos lehet. Az acél, rozsdamentes acél vagy króm bevonatok modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a csapnak, miközben a szabadon álló kádtöltő csaptelepek egyedi és luxus megjelenést biztosítanak.

A kádtöltő csaptelepek kiválasztásakor fontos szempont a vízfolyás mennyisége és a vízkő elleni védelem. A modern modellek rendszerint rendelkeznek vízkőmentes technológiákkal, amelyek minimalizálják a lerakódásokat, hozzájárulva a könnyű karbantartáshoz és hosszú élettartamhoz.

A kádtöltő csaptelepek tervezése során a gyártók gyakran figyelembe veszik az ergonómiát és a felhasználóbarát funkciókat. Az újabb modellek beépített szűrőkkel és visszafolyás-gátló rendszerekkel rendelkeznek, amelyek növelik a fürdő élményét és megakadályozzák a víz visszaáramlását a csőrendszerbe.

Az összességében a kádtöltő csaptelep nemcsak egy praktikus eszköz a kádfürdőhöz, hanem stílusos és esztétikus kiegészítő is, amely növeli a fürdőszoba általános vonzerejét és funkcionalitását.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 490 Ft - 193 200 Ft
Szerelési mód
Nyílás fajtája
Szín
Egyéb tulajdonságok