Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Elemes konyhabútor

Az elemes konyhabútor egy olyan praktikus és sokoldalú megoldás, mely lehetővé teszi a konyha optimalizált elrendezését és személyre szabását. Ezek a bútorok moduláris egységekből állnak, amelyeket könnyen kombinálhatunk és alkalmazkodhatunk az adott konyha méretéhez és formájához. A modularitásnak köszönhetően az elemes konyhabútorok rugalmasan testreszabhatók az egyedi igények szerint.


24termék 124

Az elemes konyhabútorok számos előnnyel rendelkeznek. Elsősorban praktikusak és funkciónálisak, mivel a különböző elemek lehetővé teszik a hatékony tárolást és a munkafelületek elrendezését. A konyhai tevékenységek során a különböző funkcionális egységek, mint például a szekrények, fiókok és polcok, könnyen hozzáférhetőek és átláthatóak.

Emellett az elemes konyhabútorok stílusban és designban is változatosak lehetnek, hogy megfeleljenek mindenki ízlésének és az otthon hangulatának. Különböző színek, anyagok és felületek állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Az elemes konyhabútorok könnyen telepíthetők és áthelyezhetők, ami ideális megoldást kínál a bérlakások vagy változó lakáshelyzetű családok számára. A tartósság és a minőség mellett ezek a bútorok hosszú távú befektetést jelentenek az otthonunkba, és hozzájárulnak a konyha praktikus és esztétikus kialakításához.

Összességében az elemes konyhabútorok sokoldalúak, praktikusak és stílusosak, és ideális megoldást kínálnak mindenki számára, aki egy modern és funkciónális konyhát szeretne létrehozni az otthonában.

Ha nincs kedve azzal bíbelődni, hogy egyesével össze válogassa konyhabútorának elemeit, akkor látogasson el komplett, konyhablokk menüpontunkra, és válogasson a több száz konyhabútorunk közül.

Szűrés
Ár
 (Ft)
50 990 Ft - 62 990 Ft
Konyhabútor szélesség
Korpusz szín
Front szín