Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Törölközőtartó

A törölközőtartó egy praktikus és stílusos kiegészítő a fürdőszobában, amely rendszerezetten tartja a törülközőket, hozzájárulva a fürdőszoba tisztaságához és rendezettségéhez. Ezek a tartók lehetővé teszik a törölközők szárazon és könnyen hozzáférhető módon való tárolását, miközben dekoratív elemként is szolgálnak a fürdőszobai térben.


31termék
 

A törölközőtartók különböző típusokban elérhetők, beleértve a falra szerelhetőket, álló változatokat és ajtóra akaszthatókat is. A falra szerelhető törölközőtartók általában elegáns és helytakarékos megoldást nyújtanak, mivel a falra felszerelhetők a zuhanyzó vagy a mosdókagyló közelében. Az álló törölközőtartók mobilisak és könnyen elhelyezhetők a fürdőszobában, míg az ajtóra akasztható változatok praktikusan kihasználják az ajtók hátoldalát a tároláshoz.

A törölközőtartók gyakran készülnek különböző anyagokból, mint például fém, rozsdamentes acél, fa vagy műanyag. Az anyagválasztás függ az egyéni preferenciáktól és a fürdőszoba stílusától. A modern dizájnok lehetővé teszik, hogy a törölközőtartók esztétikus kiegészítőkké váljanak, amelyek harmonizálnak a fürdőszoba berendezésével.

A törölközőtartók nemcsak segítenek a törölközők szervezett tárolásában, hanem hozzájárulnak a fürdőszoba tisztaságához és esztétikai vonzerejéhez is. Funkcionális és dekoratív szerepük révén ezek a tartók esszenciális elemek a fürdőszobai kialakításban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 390 Ft - 42 026 Ft