Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

WC tartály és szelep

A WC tartály és szelep együttese kulcsfontosságú része a WC rendszerének, amely felelős a víz tárolásáért és a lehúzás funkciójának kivitelezéséért. Ezek a komponensek együttesen biztosítják a WC működésének hatékony és higiénikus módját.


13termék 113

A WC tartály a WC-hez tartozó víztartály, amely tárolja a lehúzáshoz szükséges vizet. Ezek a tartályok általában a falhoz vannak rögzítve vagy a WC tetején helyezkednek el, és egy csőrendszeren keresztül kapcsolódnak a WC-csészéhez. A tartály kiválasztása során fontos szempont a térfogat és a vízfogyasztás, hiszen a modern tartályok gyakran energia- és víztakarékos beállításokkal rendelkeznek, hozzájárulva a fenntartható vízhasználathoz.

A WC tartályban található szelep felelős a tartály feltöltéséért a lehúzás után. A töltőszelep érzékelve, hogy a vízszint a megfelelő szintre csökkent, automatikusan elindítja a vízfeltöltést. Az újabb modellekben található töltőszelepek gyakran szabályozhatók, így a felhasználók beállíthatják a tartályban lévő víz mennyiségét, optimalizálva ezzel a vízfogyasztást.

A modern WC tartályok és szelepek tervezése gyakran környezetbarát és zajszegény. Az újabb technológiák lehetővé teszik a csendes és hatékony működést, minimalizálva a zajokat a fürdőszobában. Emellett a WC tartályok és szelepek kiválasztásakor az ergonómia és könnyű karbantartás is fontos szempont, amelyek segítik a tartós és zavartalan működést.

Ezen kívül, a WC tartályok és szelepek stílusban is változatosak lehetnek, illeszkedve a fürdőszoba designjához. Az elegáns és modern megjelenés mellett a funkcionalitás és a hatékonyság is kiemelten fontos a megfelelő WC tartály és szelep kiválasztásakor.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 590 Ft - 62 900 Ft