Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fémvázas kerti asztal

A fémvázas kerti asztalok a kültéri teraszok és kertek elengedhetetlen bútordarabjai, amelyek stílusos és funkcionális megoldást kínálnak az embereknek a szabadban való időtöltéshez. Ezek a asztalok sokféle méretben, formában és stílusban elérhetők, így könnyen megtalálhatók olyan darabok, amelyek illeszkednek a kert vagy terasz kialakításához.


13termék 113

A fémváz a kerti asztalok alapját képezi, és számos előnyt kínál. A rozsdamentes acél, alumínium vagy más fémek tartósságot és ellenállóságot biztosítanak az időjárás viszontagságaival szemben. Az ilyen asztalok könnyen tisztán tarthatók és hosszú élettartamúak, így ideálisak a kültéri környezetbe. Emellett a fémvázak lehetővé teszik a kreatív tervezők számára, hogy különféle dizájnokat hozzanak létre, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelő asztalt.

A fémvázas kerti asztalok gyakran kombinálódnak más anyagokkal, például üveggel vagy fafelületekkel, hogy még vonzóbbá és sokoldalúbbá váljanak. Ezek az asztalok ideálisak a szabadtéri étkezéshez, kerti partikhoz vagy egyszerűen csak a természet közelségének élvezéséhez egy csésze kávé vagy egy jó könyv társaságában. Összességében a fémvázas kerti asztalok elegáns és praktikus megoldást nyújtanak az otthon és a természet közötti átmenethez, miközben hozzájárulnak a környezet barátságos kert vagy terasz kialakításához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 749 Ft - 108 279 Ft
Termékkategória