Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Műanyag asztal

A műanyag kerti asztalok népszerű és sokoldalú választások a kültéri térberendezés során. Ezek az asztalok a modern design és a praktikusság harmonikus egyesítését képviselik, és számos előnyt kínálnak, amiért egyre több háztartás és kerttulajdonos választja őket.


23termék 123

Az egyik legfontosabb előnye a műanyag kerti asztaloknak az időjárásállóságuk. A műanyag anyag ellenáll az esőnek, hónak, napsütésnek és a szélnek, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Nem rozsdásodnak, nem vetemednek, és könnyen tisztán tarthatók, ami nagy könnyebbséget jelent a karbantartás szempontjából.

Emellett a műanyag kerti asztalok rendkívül könnyűek, ami lehetővé teszi, hogy könnyen mozgathassuk őket a kertben vagy teraszon. Akár gyakran változtatjuk a helyüket, akár eltárolás céljából szeretnénk összecsukni őket a téli hónapokban, a könnyű súlyuk miatt ezek az asztalok nagyon praktikusak.

A műanyag asztalok széles választékban érhetők el, így könnyen megtalálhatók az adott tér és stílus igényeinek megfelelő változatok. Különböző méretekben, formákban és színekben elérhetők, így könnyen illeszthetők a kert vagy terasz kialakításához. Továbbá, ezek az asztalok általában megfizethető áron beszerezhetők, így ideális megoldást jelentenek a költségtudatos vásárlók számára is.

Összességében a műanyag kerti asztalok stílusos és praktikus bútorok, amelyek hozzájárulnak a szabadban töltött idő minőségéhez. A kényelmes és időjárásálló kivitelükkel hosszú távú befektetést jelentenek, és lehetővé teszik, hogy a kert vagy terasz igazi élvezeti helyszínné váljon. Legyen szó reggeli kávézásról, baráti összejövetelekről vagy családi piknikekről, a műanyag kerti asztalok megfelelnek az elvárásoknak és a funkcionalitásnak is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 529 Ft - 94 599 Ft