Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Dísznövény

A műnövény olyan kifejezés, melyet általában nem élő növényekre használnak, és szerves anyagok helyett mesterséges anyagokból, például műanyagokból vagy más gyártott anyagokból készülnek. Ezek az öntözést, gondozást és fénytényezőket nem igénylő dísznövények kiváló alternatívát kínálnak azoknak, akik élénk színű, de alacsony karbantartású növényeket keresnek otthonuk vagy irodájuk dekorálásához.


12termék 112
15
Raktáron
35 052 Ft 
29 840 Ft

A műnövények széles választékban elérhetők, és szinte bármilyen növénytípust megjeleníthetnek, beleértve a virágokat, fák és cserjéket. Ezek az esztétikus kiegészítők lehetővé teszik, hogy a lakóterek zöldebbnek és élénkebbnek tűnjenek, anélkül, hogy a hagyományos növénygondozás követelményeinek kellene megfelelniük.

A műnövények előnyei közé tartozik a hosszú élettartam, mivel nem igényelnek öntözést vagy tápanyagokat, és nem érzékenyek a napfényváltozásokra vagy a hőmérséklet-ingadozásokra. Emellett allergiások és érzékenyek számára is ideálisak, mivel nem termelnek polleneket vagy más allergén anyagokat.

Az otthoni és irodai tértervezők szívesen alkalmazzák a műnövényeket, mivel ezek kiválóan illeszkednek a modern, minimalista környezetekbe, és lehetőséget teremtenek a zöld elemek bevonására olyan helyeken is, ahol a természetes növények nehezen tarthatók fenn.

Fontos azonban megjegyezni, hogy míg a műnövények egyértelmű előnyökkel járnak, az igazi növények számos egészségügyi és környezeti előnnyel is rendelkeznek. A műnövények tehát inkább kiegészítőként, vagy olyan környezetekben lehetnek ideálisak, ahol a hagyományos növények nevelése nehézkes lenne.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 990 Ft - 56 990 Ft