Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Geotextília

A geotextília egy olyan műszaki anyag, amelyet a kertészetben, az építészetben és a különböző infrastrukturális projektekben használnak. Ez egy szövet vagy lemez, amelyet a talaj felszínére helyeznek a kívánt célok eléréséhez. A geotextíliák rendkívül sokoldalúak, mivel képesek számos problémát megoldani és előnyöket nyújtani különböző környezetekben.

Ezek az anyagok segítenek a talaj eróziójának megelőzésében, mivel kiválóan alkalmazhatók az eső és más időjárási hatások elleni védelemben. Emellett a geotextília segíthet a gyomnövények elleni küzdelemben, mivel gátolja a gyomosodást, így a kertész könnyebben tarthatja karban a növényzetét.


19termék 119

Az építőiparban is gyakran alkalmazzák, például az útépítés során. A geotextíliák segítik a talajstabilizációt és növelik a talaj teherbírását, csökkentve a járműforgalom okozta károkat. Továbbá, ezek az anyagok vízvezetékező képességük révén hozzájárulnak a víz optimális eloszlásához, megakadályozva a talaj túlzott nedvességtartalmát.

A geotextília alkalmazása a kertépítésben és az építőiparban egyaránt előnyös, mivel hozzájárul a fenntartható és hosszú távú projektek létrehozásához. A különböző típusú geotextíliák rugalmasan alkalmazhatók a projekt egyedi igényeinek és a tervezett funkcióknak megfelelően, így a felhasználók széles skálájának nyújtanak megoldásokat.

A geo-textil alkalmazható kertépítés során talajtakaróként gyomosodás ellen, valamint természetes föld és szemcsemozgások megakadályozására. Használhatja kőágyás alá, gyep és virágos - mulcs alá tóépítéshez tófólia alá stb. A talajfólia geo filc kialakítása miatt, átengedi a vizet. Célja a gyom, gaz és egyéb gyökér felszínre törésének megakadályozására. Érdemes a geo textília telepítése előtt a talaj felületet előkészíteni, majd úgy rögzíteni a takarófólia széleket, hogy teljesen feszes legyen. A geo fólia telepítésénél ügyeljünk arra, hogy kb. 10 cm-es átfedést biztosítsunk. A gyomfólia rögzítéshez használhat talajrögzítő tüskét. A talajszövet méretre vágható és remek vízáteresztő kertészeti kellék. A talaj takarószövet telepítése után gyommentes környezetett biztosít. Az agro textil terhelhető és Uv stabil – időálló. A talajtakaró szövet mind két oldala hőkezeléssel erősített.

Szűrés
Ár
 (Ft)
647 Ft - 128 489 Ft
Méret