Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tápanyag

A gyepműtrágya a talaj optimális táplálását és ápolását szolgálja, kifejezetten kifejlesztve moha stop és vakondriasztó hatással. A granulátum összetevői között megtalálható a vas és magnézium, melyek kiemelkedően fontosak a gyep egészséges fejlődéséhez és színének megőrzéséhez.

Az egyik fő előnye ennek a műtrágyának a zeolit tartalom, amely hozzájárul a talaj szellőzöttségéhez, valamint hatékonyan leköti és biztosítja a talajnak az számára elengedhetetlen tápanyagokat. Ezáltal segíti a gyep gyökereinek táplálását és serkenti növekedésüket.


1termék 11

Ezen felül, a gyepműtrágya speciális aromatikus anyagokkal is rendelkezik, melyek hatékonyan távol tartják a vakondokat a gyepes felületről. Ez a kombinált hatás segít megvédeni a gyepet az esetleges káros hatásoktól, hozzájárulva a gyep egészségéhez és esztétikus megjelenéséhez.

A gyártó a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készíti el termékeit, törekedve arra, hogy minden típusú talaj optimális tápanyagellátásban részesüljön. Az átfogó trágya kémiai összetevői nem csak a növényeket segítik, hanem környezetbarát megoldást is nyújtanak.