Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Agroszövet

Agroszövetek Használata

Az agroszövetek alkalmazása

Az agroszövet, más néven gyomfólia, elengedhetetlen anyag a mezőgazdaságban és kertészkedésben. Fő funkciója, hogy védi a növényeket a káros időjárási hatásoktól és a gyomosodástól. Telepítése egyszerű, csupán a földfelszínre kell kiteríteni, és talajrögzítő tüskékkel rögzíteni. Kiválóan alkalmazható mulcs vagy kavicsréteg alatt is, elválasztórétegként szolgálva, amely megakadályozza a gyomok megjelenését. A magvetéshez vagy palántázáshoz nyílások vághatók a szövetbe.

Előnyei és tulajdonságai

Az agroszövetek különösen ellenállóak: UV-állóak, hőszigetelők és vízáteresztők. Ezek a jellemzők védelmet nyújtanak a növényeknek a hideg téli napokon és a forró nyári hónapokban egyaránt. A kertben és mezőgazdasági területeken egyaránt csökkentik a gyomirtásra fordított időt és erőfeszítést. A polipropilén anyagból készült agroszövetek strapabírók, könnyű súlyúak, mérgezőanyag-mentesek, és újrahasznosíthatók, ami gazdaságos és környezetbarát megoldást nyújt minden felhasználónak. Az agroszövet egyszerű, mégis hatékony eszköz a gyomok elleni küzdelemben, miközben tiszta és rendezett kültéri területeket biztosít.


8termék 18

Az agroszövetek jelentősége és alkalmazása

Az agroszövetek szerepe és alkalmazásuk területei

Az agroszövet, más néven gyomfólia, a mezőgazdasági területeken és kertekben nélkülözhetetlen eszköz. Kiterítve a földfelszínre, ez a speciális anyag védi a növényeket az időjárási viszontagságoktól és a gyomnövényektől, miközben megőrzi a föld természetes víz- és tápanyagáteresztő képességét. További alkalmazási területei közé tartozik a mulcs vagy kavicsréteg alatti használat, ahol elválasztórétegként funkcionál, megakadályozva a gyomok felbukkanását. A szövet telepítése egyszerű, például talajrögzítő tüskék segítségével, és karbantartása minimális: elegendő csak nyílásokat vágni a magvetéshez vagy palántázáshoz.

Agroszövetek előnyei a kertben és a mezőgazdaságban

Az agroszövet elsődleges feladata a gyomosodás elleni védelem. Ezáltal jelentősen csökkenti a kapálás, gyomírtás szükségességét. Emellett kitűnő hőszigetelő és vízáteresztő tulajdonságai révén védi a növényeket a téli fagyoktól és a nyári kiszáradástól. Az agroszövet használata javítja az ágyások szerkezetét és csökkenti az eróziót, miközben ideális választás lehet különböző talajtípusokat igénylő növények elkülönítésére is.

A webáruházunkban kapható agroszövetek minősége és előnyei

A kínálatunkban szereplő agroszövetek kiváló minőségű polipropilén (PP) anyagból készülnek, amely UV-álló, hőszigetelő és vízáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a tekercsek különböző méretben kaphatók, így mindenki megtalálhatja a szükséges méretet. Az árak rendkívül versenyképesek, így gazdaságos megoldást nyújtanak a kertészkedéshez és mezőgazdasági alkalmazáshoz. Az agroszövet strapabíró, könnyű súlya egyszerűvé teszi a szállítását és telepítését, miközben mérgezőanyag-mentes és újrahasznosítható, ami alacsony környezetterhelést jelent.

Végszó

Összességében az agroszövet egyszerű, hatékony megoldást kínál a gyomirtásra, miközben elősegíti a tiszta és rendezett környezet fenntartását. Praktikus, költséghatékony választás bárki számára, aki kertészkedéssel vagy mezőgazdasági tevékenységekkel foglalkozik.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 690 Ft - 119 000 Ft
Méret