Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Álló fürdőszoba szekrény

A fürdőszobai állószekrény az egyik kulcsfontosságú bútoreleme a fürdőszobai enteriőrnek, mely egyszerre szolgál praktikus tárolóhelyként és stílusos kiegészítőként. Az állószekrények a fürdőszoba terének kihasználására szolgálnak, és különböző változatokban érhetők el, mint például a polcos vagy szennyestartós kivitel.


57termék
 

A polcos állószekrények rendkívül praktikusak a fürdőszobai cikkek rendszerezésére. Különböző méretű és formájú polcok segítenek rendezetten tárolni a törölközőket, fürdőszobai kiegészítőket, illetve más használati tárgyakat. Az állószekrények polcos kivitele nemcsak funkcionalitást biztosít, hanem esztétikailag is hozzájárul a fürdőszoba kellemes kialakításához.

A szennyestartós állószekrények ideálisak a fürdőszobai tisztaság és rend fenntartásához. Ezek a bútorok egy dedikált tárolóhellyel rendelkeznek a használt ruhák számára, így könnyen kezelhetővé válik a mosás előtti gyűjtés. Ezáltal a szennyestartós állószekrények nemcsak a funkciójukat töltik be, hanem segítik a fürdőszoba higiéniai színvonalának fenntartását is.

Az állószekrények kialakítását tekintve számos stílus és anyagválaszték áll rendelkezésre. A fa, műanyag vagy fém felhasználásával a fürdőszoba stílusához és színvilágához igazodva választhatók ki ezek a bútorok. Ezenkívül a letisztult vonalaktól a modern vagy akár a klasszikus dizájnig terjedő választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének és az otthonának leginkább megfelelő fürdőszobai állószekrényt. Összességében ezek a bútorok nemcsak a rendszerezés szolgálatában állnak, hanem az otthoni fürdőszoba esztétikáját is emelik.

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 799 Ft - 169 900 Ft
Kivitel
Szín