Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tömlő

A locsolótömlő egy kerti eszköz, amelyet a növények vagy a kert öntözésére használnak. Ez egy hajlékony cső, amely lehetővé teszi a vizet szükség szerinti irányba és intenzitással való irányítását. A locsolótömlők különböző hosszúságúak és anyagokból készülhetnek, és széles körben elterjedtek a kertészkedés és a növényápolás során.

Csavarodásmentes locsolótömlők több tömlőátmérőben és tömlőhosszban. Válogasson kedvére a kedvező árú csavarodásmentes slagoktól kezdve a professzionális 5 rétegű tömlőkig. Kínálatunkban megtalálhatóak összezsugorodó slagok is. 1/2 col-tól 5/4 col-ig 25 és 50 méteres kivitelben. Leendő tömlőjéhez elengedetlen kiegészítőket találhat IDE KATTINTVA

 


64termék
 

Csavarodásmentes slagok elérhetőek a következő méretekben: 1/2 tömlő, 3/4 tömlő, 1 colos tömlő, 5/4 tömlő. Keresse kínálatunkban 5 rétegű csavarodásmentes professzionális tömlőnket. Tömlők, locsolótömlők, vagy ismertebb nevén slagok gyors szállítással! Egyéb locsolástechnikai kiegészítőkért kattintson IDE!

A legtöbb locsolótömlő könnyű, de ellenálló anyagokból készül, például műanyagból vagy gumiösszetevőkből. Ezek az anyagok ellenállnak az UV-sugárzásnak, a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú élettartamúak és strapabíróak. A modern locsolótömlők általában hajlékony kialakításúak, könnyen tekercselhetők és tárolhatók.

A locsolótömlők végein gyakran találhatók speciális fejek vagy csatlakozók, amelyek lehetővé teszik a különböző locsolási módok és mintázatok kiválasztását. Például öntözőfejek, permetezőfejek vagy zuhanyfejek révén változatos locsolási lehetőségeket kínálnak. Ezek a fejek alkalmazkodhatnak a növények igényeihez és a kert különböző területeihez.

Az öntözés hatékonyságát növelendő, a locsolótömlők egyes típusai kialakításuk révén automatizált öntözési rendszerekhez is csatlakoztathatók. Ez lehetővé teszi a locsolás ütemezését és szabályozását, kényelmesebbé téve a kertgazdálkodást.

A locsolótömlők kiváló eszközök a növények egyenletes és hatékony öntözéséhez, és alkalmazkodnak a kertművelés különféle szakaszaihoz. Könnyen használhatók, hordozhatók és tárolhatók, így a kertészkedés szórakoztató és hatékony élménnyé válik.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 442 Ft - 89 082 Ft
Tömlőátmérő
Tömlőhossz