Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Ásó, lapát

Az ásó és a lapát olyan alapvető kertészeti eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek a talajmunkában és különböző kerti tevékenységekben. Ezek a szerszámok hosszú időn keresztül szolgálták a kertészek és mezőgazdasági munkások igényeit, és a kertművelés elengedhetetlen kellékeivé váltak.


80termék
 

Az ásó egy fogantyból és egy lapos pengéből áll, amelyet a talajba ásáshoz és a föld mozgatásához használnak. Az ásó kiválóan alkalmas ágyások előkészítésére, ültetésre és gyökerek kiemelésére. A különböző típusok és méretek lehetővé teszik, hogy az ásó alkalmazkodjon a különböző talajtípusokhoz és munkafolyamatokhoz.

A lapát egy széles, lapos pengével rendelkező eszköz, amelyet a talajmozgatásra, ásásra és anyagok szállítására használnak. A lapát kiválóan alkalmas a talaj feletti rétegek mozgatására, pl. föld, homok vagy műtrágya szállítására. A lapátok lehetnek különféle kialakításúak, például lapos, csúcsos vagy laposított pengéjűek, attól függően, hogy milyen feladathoz kívánják használni őket.

Mind az ásó, mind a lapát olyan eszközök, amelyekkel a kertészek és mezőgazdasági szakemberek gyakran találkoznak a kertművelés és a talajelőkészítés során. Az eszközök minősége és megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a hatékony munkavégzéshez, és segíti a kertésznek a kívánt eredmények elérését. A kapa és a lapát hagyományosan kézi eszközök, de a modern technológia lehetőséget kínál a könnyebb és hatékonyabb kertészeti munkákhoz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 855 Ft - 23 409 Ft
Típus