Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Radiátor szelep

Kínálatunkban megtalálhatja a központi fűtéshez és a vegyes üzemű (elektromos fűtőpatron + radiátor szelep) müködteséshez megfelelő radiátor szelepeket, amik még színvilágban is követik a törölközőszárító radiátorokat. A termékek tartalmaznak egy termosztatikus radiátor szelepet és egy elzáró szelepet is. 

A radiátor szelep az otthoni fűtési rendszerek elengedhetetlen része, amely lehetővé teszi a radiátorok hőmérsékletének szabályozását és a fűtés hatékonyságának optimalizálását. Ezek a szelepek egyaránt alkalmazhatók lakóházak, irodák vagy más épületek fűtési rendszereiben, és kulcsfontosságú szerepet játszanak az energiatakarékos és kényelmes fűtés biztosításában.


21termék 121

Amennyiben elakad a termosztatikus radiátor szelepek kiválasztásánál, akkor nyugodtan keresse segítókész ügyfélszolgálatunkat, hiszen mi nem csak áruljuk a termékeket, hanem értünk is hozzájuk! Radiátorszelepek jobbos és balos kivitelben. Fehér, fekete, króm radiátorszelep, alsó bekötésű termosztatikus radiátor szelepek készletről, gyors szállítással.

A radiátor szelep elsődleges funkciója a hőszabályozás és a radiátor hőleadásának szabályozása. A szelep lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyénileg beállítsák a radiátorok hőmérsékletét, optimalizálva ezzel a fűtési rendszer teljesítményét. Ezen kívül néhány szelep beépített termostattal rendelkezik, ami automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, és az aktuális szoba hőmérsékletének függvényében szabályozza a radiátor hőleadását.

A radiátor szelepek különböző típusokban és kivitelekben elérhetők, beleértve a kézi és az automata szelepeket is. A kézi szelepek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kézzel szabályozzák a hőmérsékletet, míg az automata szelepek önműködően reagálnak a környezeti hőmérséklet változásaira.

A radiátor szelepek anyagai változatosak lehetnek, beleértve az öntöttvasat, a rozsdamentes acélt és más fémeket. Az anyagtól függően a szelepek ellenállhatnak a korroziónak és hosszú élettartamot biztosíthatnak.

Ezen kívül a radiátor szelepek kialakítása lehetővé teszi az egyszerű telepítést és karbantartást. Az újabb modellek esetében a fűtési rendszerekhez való csatlakozás rendkívül egyszerűvé vált, így a felhasználók könnyedén szabályozhatják és optimalizálhatják otthonuk hőmérsékletét. Összességében a radiátor szelep fontos eszköz a hatékony fűtés és az otthoni kényelem szempontjából.

Szűrés
Ár
 (Ft)
48 200 Ft - 73 500 Ft
Fűtési típus
Szín
Szerelési irány