Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátorok modern és egyben funkcionális megoldást nyújtanak a fürdőszobákban és más helyiségekben. Ezek a termékek nemcsak a törölközők szárítását szolgálják, hanem egyedi stílusukkal és kialakításukkal is hozzájárulnak a tér esztétikai értékéhez.


108termék
 

Az törölközőszárító radiátorok olyan radiátorok, amelyek kifejezetten a törölközők hatékony szárítására készültek. Az egyenes kialakításnak köszönhetően könnyen illeszthetők bármely fürdőszoba vagy más helyiség térképéhez, és a különböző méretek és színválasztékok széles skálájában elérhetők, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Ezek a radiátorok rendszerint használhatóak fűtőpatronnal vagy ráköthetjük a fűtésünkre is, így segítve a gyorsabb szárítást és a kellemes meleget a fürdőszobában. Ez nemcsak praktikus, hanem energiatakarékos megoldás is, hiszen kombinálja a fűtési és törölközőszárítási funkciókat egyetlen eszközben.

A törölközőszárító radiátorok különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a rozsdamentes acélt, alumíniumot. Ez lehetővé teszi, hogy a vásárlók kiválasszák az anyagot és a színt, amelyek harmonizálnak a fürdőszobai térrel és a lakás stílusával.

Ezen kívül a törölközőszárító radiátorok modern és letisztult megjelenésükkel egyedi stílust kölcsönöznek a helyiségnek. A szép kivitel és a funkcionalitás kombinációja teszi őket népszerűvé otthonokban és szállodákban egyaránt. Összességében ezek a termékek nem csupán praktikusak, hanem esztétikai értékük révén is kiemelik a fürdőszoba vagy más helyiség összhangját.

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 230 Ft - 398 990 Ft
Stílus
Szélesség
Magasság
Szín