Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Aszimmetrikus sarokkád

Az aszimmetrikus sarokkád egy rendkívül praktikus és esztétikus fürdőszobai megoldás, amely a hagyományos sarokkádak funkcionalitásával és a modern dizájnelemekkel ötvözi a kényelmet és az esztétikát. Ez a kádtípus olyan tervezési jellegzetességeket mutat, amelyek az egyik végén vagy oldalán kiszélesednek, létrehozva egy ergonomikus formát, amely ideális a kényelmes fürdéshez és zuhanyzáshoz.


4termék 14

Az aszimmetrikus sarokkádak rendkívül sokoldalúak, és alkalmazkodnak a fürdőszobák különböző méreteihez és elrendezéseihz. Az egyenetlen kialakítás lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést a sarokban, miközben a kiszélesedő rész extra helyet biztosít a fürdéshez vagy a zuhanyzáshoz. Ezáltal a fürdőszobai tér kihasználása optimalizálódik, különösen a kisebb helyiségek esetén.

Az aszimmetrikus sarokkádak gyakran készülnek tartós anyagokból, mint például az akril vagy a csempe, és elérhetők különböző stílusokban és színekben, így könnyen illeszkednek a fürdőszoba dizájnjához. Néhány modell tartalmazhat további kényelmi funkciókat, például fejtámlát vagy beépített tárolókat, tovább fokozva a fürdőzés élményét. Az aszimmetrikus sarokkád tehát egy modern és praktikus választás a fürdőszoba kialakításához, mely egyesíti a funkcionalitást és az esztétikát.

Szűrés
Ár
 (Ft)
90 900 Ft - 166 900 Ft
Rendelhető