Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Sarokkád

A sarokkád egy olyan fürdőszobai berendezés, amely kiemelkedően népszerű a terek hatékony kihasználása és az esztétikus kialakítás miatt. Ez a fürdőkád típus két oldalán vagy egyik végén lekerekített, így ideális a sarokba való elhelyezéshez. A kialakítás célja a fürdőszoba tér optimális kihasználása, különösen akkor, ha a hely szűkös vagy különleges elrendezésű.


3termék 13

A sarokkádakat rendkívül sokoldalúaknak tartják, mivel lehetővé teszik a zuhanyzás és a hosszabb fürdések egyaránt. Készülhetnek különböző anyagokból, például akrilból, csempéből vagy üvegszálas műanyagból, mindegyik tartós és könnyen tisztítható. A sarokkádak rendelkezhetnek beépített zuhanyfejjel vagy zuhanyszettel, tovább növelve a funkcionalitásukat.

A sarokkádak kínálatában széles választék áll rendelkezésre, különböző méretekben és stílusokban, hogy megfeleljenek az egyedi fürdőszobai igényeknek és esztétikai preferenciáknak. Ezek a kádak alkalmasak mind a modern, mind a klasszikus fürdőszobai tervekhez, és lehetőséget kínálnak a fürdőszoba kialakításának személyre szabására. Összességében a sarokkád egy praktikus és stílusos megoldás, amely hozzájárul a fürdőszoba tér intelligens és esztétikus kihasználásához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
109 900 Ft - 182 900 Ft
Hosszúság
 (cm)
125 cm - 140 cm
Szélesség
 (cm)
120 cm - 140 cm
Rendelhető