Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai polc

A fürdőszobai polcok elengedhetetlen kiegészítői a fürdőszoba berendezésének, hozzájárulva a tároláshoz és a rendezettséghez. Ezek a praktikus és sokoldalú tárolóelemek segítenek optimalizálni a fürdőszobai teret, miközben lehetővé teszik a különféle fürdőszobai kellékek, törölközők, szappanok, és dekorációs elemek számára.


14termék 114

A fürdőszobai polcok rendszerint különböző típusokban érhetők el, beleértve a falra szerelhető polcokat, álló polcokat, sarokpolcokat vagy beépített polcokat. Az elérhető terület és az egyéni igények függvényében kiválaszthatók olyan polcok, amelyek ideálisan illeszkednek a fürdőszoba teréhez és használatához.

Ezek a polcok készülhetnek különféle anyagokból, mint például fém, fa, műanyag vagy üveg, attól függően, hogy milyen stílusban harmonizálnak a legjobban a fürdőszoba berendezésével. A modern dizájnok lehetővé teszik, hogy a polcok ne csak funkcionálisak, hanem esztétikusak is legyenek, hozzájárulva a fürdőszoba kialakításához.

A fürdőszobai polcok általában kialakításuknak köszönhetően egyszerűen tisztán tarthatók, és könnyen kombinálhatók más fürdőszobai bútorokkal vagy tartozékokkal. A polcok lehetővé teszik, hogy a fürdőszobai kellékek könnyen elérhetők legyenek, miközben minimalizálják a zsúfoltságot és a rendetlenséget.

Az ilyen polcok kiválóan alkalmasak a mindennapi tárolási igények kielégítésére, és a fürdőszoba terét a rend és a funkcionalitás jegyében optimalizálják. Összességében a fürdőszobai polcok praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak, segítve a fürdőszoba szervezett és vonzó kialakítását.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 661 Ft - 6 517 Ft