Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszobai ventilátor

A fürdőszobai ventilátor egy kritikus szerepet játszik a fürdőszoba friss levegőjének fenntartásában és a pára elvezetésében. Ez a berendezés segít megelőzni a nedvesség felhalmozódását, ami a penészképződéshez és a szagok kialakulásához vezethetne. A modern fürdőszobai ventilátorok nemcsak funkcionálisak, hanem energiatakarékosak és esztétikusak is lehetnek.


3termék 13

A fürdőszobai ventilátorok különböző típusokban érhetők el, beleértve a falra szerelhető, mennyezeti vagy akár csendes, kivezetett változatokat. A falra szerelhető ventilátorok gyakran könnyen telepíthetők és helytakarékosak, míg a mennyezeti változatok elrejthetők a térben és egyenletesen oszthatják el a friss levegőt. A csendes, kivezetett ventilátorok alkalmasak lehetnek arra, hogy a fürdőszobai pára és szagokat egyenesen a külső kivezetőcsövön keresztül vezessék ki.

A ventilátorok általában két fő funkcióval rendelkeznek: a levegő szűrésével és a szagok, pára vagy penészgátló funkcióval. Néhány modern készülék érzékelőkkel is rendelkezik, amelyek automatikusan bekapcsolják a ventilátort, amikor magas páratartalmat érzékelnek a fürdőszobában.

A fürdőszobai ventilátorok egyes modellei energiahatékonyak, és időzítő funkcióval rendelkeznek, ami lehetővé teszi a ventilátor automatikus kikapcsolását a zuhanyzás vagy fürdés befejezése után is, így energiafogyasztásuk minimalizálható.

Ezek a berendezések nemcsak a fürdőszoba higiéniai szintjét és kényelmét javítják, hanem hozzájárulnak a falak, falfestékek és egyéb felületek hosszabb élettartamához, mivel segítik a nedvesség okozta károsodások megelőzését. Összességében a fürdőszobai ventilátorok nélkülözhetetlen eszközök a tiszta, szellőző és egészséges fürdőszoba fenntartásában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 067 Ft - 6 691 Ft