Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Hátfalas zuhanykabin

Hátfalas zuhanykabin

Ez az ügyes, kompakt találmány, olyan esetekben lehet igazán szerencsés és praktikus döntés, amikor a fürdőszoba kisebb magasságig van burkolva, mint amennyire szükséges lenne egy zuhanyfülke használatakor, és nem szeretnénk csempézéssel foglalkozni, esetleg olyan szobaszerű fürdőszobát rendeztünk be, ahol nem ragaszkodunk a szabályokhoz, és lemondtunk a hidegburkolatról az összhatás kedvéért, azonban funkciójára, a vízlepergetésre, szigetelésre a zuhanyzó falrészén mégiscsak szükségünk lenne. De ha például a zuhanyfülke falán sérült, nem esztétikus a csempe, akkor is egyszerű megoldás lehet, hogy csak azt a szakaszt takarjuk el ezzel a megoldással.


13termék 113

Sok esetben a beépített fények és egyéb funkciók miatt oldják így meg a zuhanykabin gyártását, például a hidromasszázs zuhanykabinok, vagy más extra funkciókkal bíró termékek esetében.

 

A hátfalas zuhanykabin mélytálcás, de hagyományos méretű tálcával kialakított is lehet, azonban tálca nélkül ez a típus, amely esetében pont a kompakt felépítés a lényeg, nem kapható. Stílus tekintetében a klasszikus íves, és a modern szögletes forma is elérhető.

 

Unja már, hogy minden zuhanyzás alkalmával csupa víz lesz csempéje, amiről aztán a lerakódott vízkövet alig tudja letakarítani? Akkor Önnek találták fel hátfalas zuhanykabinjaink.

 

hátfalas zuhanykabinok abban térnek el hagyományos társaiktól, hogy ahogy a nevükből is következtetni lehet hátfallal rendelkeznek. A hátfal olyan anyagból készül, hogy ne okozzon nehézséget tisztítása. A hátfalas zuhanykabinok nem csak azok számára jelentenek nagy segítséget, akik lecsempézett fürdőszobájuk óvnák a vízkőtől, hanem azoknak is, akiknek esetleg olyan anyagból készült fürdőszoba faluk, hogy tönkre menne, ha víz érné, esetleg nincs helyük közvetlen falhoz állítani kabinjuk. 

 

Komplett hátfalas zuhanykabinjaink szögletes és íves kivitelben is kaphatók. A masszázs rendszert kedvelők számára pedig webáruházunk hátfalas hidromasszázs zuhanykabinokat is kínál. 

 

Folyamatos akcióinknak köszönhetően pedig minden érdeklődőnk olcsó hátfalas zuhanykabint vásárolhat fürdőszobájába. Bizonyos zuhanykabinok mellé pedig ajándék zuhanytálcát is biztosítunk.

Szűrés
Ár
 (Ft)
125 379 Ft - 204 039 Ft
Hátfalszín
Zuhanykabin méret
Biztonsági üveg vastagság
Zuhanykabin méret
Hátfalszín
Beépítési oldal