Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Szabadon álló kád

A szabadon álló kádak a luxus és a kényelem legjobb példái a fürdőszobában. Az ilyen kádak szabadon állnak a padlón, nem igényelnek semmilyen fal vagy sarok támasztékot, így nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A szabadon álló kádak többféle formában és méretben kaphatók, így könnyedén megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelőt. A kádak lehetnek oválisak, négyszögek vagy kör alakúak, és lehetnek szimpla vagy díszített kivitelűek. Az ilyen kádak kényelmesek és pihentetőek, és a fürdőzés élményét még jobbá teszik. Vásároljon szabadon álló kádat a fürdőszobájába, hogy a legmagasabb szintű kényelmet élvezhesse a fürdés során.


38termék
 

A szabadon álló kád egy luxus és stílusos fürdőszobai megoldás, mely kiemelkedik a tér dizájnjában, és kiválóan kifejezi a modern eleganciát. Ez a fürdőkád típus olyan kialakítást képvisel, amely nem kapcsolódik falhoz vagy sarokba, hanem önállóan, szabadon áll a fürdőszoba közepén vagy más tetszőleges helyen. A szabadon álló kádak kifinomult megjelenésükkel és szabadságukkal a fürdőszoba központi részévé válhatnak, egyúttal lenyűgöző vizuális pontot teremtve.

Ezek a kádak gyakran készülnek kiváló minőségű anyagokból, mint például akril vagy öntött márvány, és rendkívül sima, tiszta vonalakkal rendelkeznek. A szabadon álló kádak gyakran rendelkeznek szimmetrikus és egyenletes formatervezéssel, amelyek hangsúlyozzák a kád eleganciáját. A lábak, amelyeken állnak, tovább fokozzák a kád légies megjelenését, és lehetővé teszik a könnyű tisztántartást.

Ezek a fürdőkádak széles méret- és formaválasztékban elérhetők, így alkalmazkodhatnak a fürdőszoba méretéhez és a tervezési preferenciákhoz. A szabadon álló kádak a kényelem és az esztétika tökéletes egyensúlyát kínálják, és a fürdőszoba fő látványosságává válhatnak. Az ilyen típusú kádak választása a minőséget, az eleganciát és a luxust preferáló felhasználók számára nyújt egyedülálló élményt a fürdés terén.

Szűrés
Ár
 (Ft)
207 000 Ft - 703 500 Ft
Hosszúság
Szín