Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

16 napos pénzvisszafizetési garancia

WEBÁRUHÁZUNKBAN 16 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

  

Amennyiben az átvétel napjától számított 16 naptári napon belül visszaküldöd a bontatlan terméket, élhetsz elállási jogoddal, és mi gondoskodunk a pénz visszatérítéséről.

A visszaküldésről egyeztess kollégáinkkal és keress minket az info@stuxi.hu e-mail címen, mi segítünk a termék visszajuttatásában!

  
  
Fontos információk mielőtt visszaküldöd a terméket:

- visszaküldési szándékod jelezd nekünk az info@stuxi.hu  e-mail címen, mi segítünk neked a termék megfelelő és gyors visszajuttatásában

- higiéniai okokból csak bontatlan csomagolású, sérülésmentes termékeket tudunk elfogadni például egy wc ülőke vagy hasonló termék esetében

- az elállási jogod Elállási nyilatkozat minta kitöltésével és elküldésével tudod jelezni számunkra

- a nyilatkozat-mintát helyezd a visszaküldeni kívánt áru mellé, vagy küldd el postán erre a címre: Szoboszlai-Szabó Ádám e.v. 6727 Szeged, Algyői út 7.

   
Ha úgy döntöttél, hogy elállsz a szerződéstől (vagy csak valamelyik termékre nincs szükséged a vásárlásodból), köteles vagy a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizenhat napon belül visszaküldeni a mi segítségünkkel.

   

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt elküldöd nekünk.


A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint viszont neked kell viselni a termék visszaküldésének költségét, ami akkora összeget képez, mint a rendelésedkor fizetett szállítási költség, amennyiben mi küldünk futárt a csomagodért. A visszaküldött termékek mellé minden esetben tedd be a kitöltött elállási nyilatkozatot: Elállási nyilatkozat minta

   

Ami a mi dolgunk:

A visszaküldési szándékod jelzése után mi e-mailben segítünk neked és küldünk egy futárt, aki elhozza tőled a visszaküldeni kívánt árut. Ha mégis úgy döntesz, hogy egy általad választott futárszolgálattal küldöd vissza a terméket, ide várjuk a csomagot:
STUXI - Otthon és Kert Webáruház
Szeged
Algyői út 7.
6727

Amint beérkezett hozzánk a visszaküldött termék, mi visszajelezzük számodra e-mailben, hogy megérkezett az áru és az elállási nyilatkozatod, és legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizenhat napon belül visszatérítjük a visszajáró összeget. Az összeget átutalással fogjuk rendezni ilyen esetben.