Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Memóriahabos fürdőszoba szőnyeg

Memóriahabos fürdőszoba szőnyeg (Csak szőnyeg) 50*80 cm, gyönyörű, minőségi
Képek csak illusztrációk a minták miatt, a függöny itt nem megvásárolható. Amennyiben zuhanyfüggönyt keres, nézze meg a zuhanyfüggöny kategóriánkat. Amennyiben teljes szettet keres, nézze meg a zuhanyfüggöny+kilépőszőnyeg kategóriánkat.

A memóriahabos fürdőszoba szőnyeg egy innovatív és kényelmes kiegészítő, amely a fürdőszobai élményt emeli ki. Ezt a szőnyeget olyan anyagból készítik, amely a nevéből eredően memóriahabot tartalmaz. Ez a különleges habanyag rugalmasságot és puhaságot biztosít a szőnyegnek, és alkalmazkodik a láb formájához, amikor ráállunk.


44termék
 

Memóriahabos fürdőszoba szőnyeg hatalmas választékban. Magas minőségű 50*80 cm es memóriahabos kádkilépők gyönyörű mintás kivitelben. 

Egy memóriahabos fürdőszoba szőnyeg elsősorban kényelmes érzetétől válik vonzóvá. A lábak alatt puhán simul azokhoz, így a zuhanyzás vagy fürdés során kellemes tapintást nyújt, és segít csökkenteni a láb és ízületek terhelését. A memóriahab rugalmassága és visszatérő tulajdonságai miatt hosszú távon megőrzi alakját és sűrűségét.

Emellett a memóriahabos fürdőszoba szőnyegek rendkívül nedvszívók, így hatékonyan felszívják a vizet és megakadályozzák a fürdőszoba padlójának csúszását. A szőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, ami tovább növeli a praktikumát a fürdőszobában.

A memóriahabos fürdőszoba szőnyeg számos stílusban és méretben elérhető, így könnyen illeszthető bármilyen fürdőszobai térhez. Az ilyen típusú szőnyeg a kényelmet, biztonságot és esztétikumot ötvözi, hozzájárulva a fürdőszoba összképéhez és a kellemes fürdőzési élményhez.