Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kert

Kert

Ha a kertről van szó, akkor számtalan eszközre és kiegészítőre van szükség a mindennapokban. Ezek beszerzése gyakran kihívást jelenthet, de nem nálunk! Kínálatunkban minden olyan termék megtalálható, ami a kertgondozáshoz kell. A legapróbb kiegészítőktől kezdve a legnagyobb elemekig, sőt műnövények is találhatóak kínálatunkban. 

Legyen szó nyárról vagy télről, a kert megfelelő állapotáról mindig gondoskodni kell, ehhez azonban elengedhetetlenek a megfelelő eszközök. Böngéssze végig most kert kínálatunkat, és válassza ki ma a szükséges eszközöket és kiegészítőket! Fedezze fel több mint 1.300 termékünket!

Több évtizedes tapasztalat és hatalmas kínálat

Webáruházunkban több mint 1.300 olyan termék található, amit a kertben lehet használni a mindennapokban, a különböző munkálatok során. A kert egy kifejezetten fontos része otthonunknak, ami általában sosem nyeri el végső állapotát, mindig találunk majd valamit, amin lehet egy kicsit javítani, átalakítani vagy egyszerűen lecserélni egy újabb, jobb eszközre. Azonban ahány ház, annyi igény!

Nincs két egyforma kert, ezt mi is tudjuk nagyon jól, ezért is érhető el hatalmas kínálat nálunk több mint ezer termékkel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a mennyiségre helyeztük a hangsúlyt, hisz a minőség is legalább ilyen fontos számunkra. Egy kertben kiemelt szempont az, hogy az elhelyezett eszközök, kiegészítők hosszú távon is megállják a helyüket, ne kezdjenek el gyorsan elhasználódni vagy túl könnyen megsérülni. A hosszú élettartam csak minőségi termékekkel érhető el, ez is fontos szempont volt kínálatunk kialakítása során.

A kert kategóriában többféle eszközzel és kiegészítővel lehet találkozni: alapvető kerti szerszámokkal, de emellett gyeprácsok és szegélyek is találhatóak a felhozatalban. Szükség is van a többféle termékre, mivel rengeteg igénnyel találkoztunk az elmúlt évtizedekben. Hatalmas tapasztalatunkat arra fordítottuk, hogy minden ügyfél számára megfelelő kínálatot hozzunk létre, ami a legkisebb kertektől kezdve a legnagyobbakig mindenhol megállja a helyét.

Ha kert, akkor rengeteg eszközre van szükség

Kezdjük a sort egy igazán közkedvelt kiegészítővel, ami nem más, mint a kerti kút. Kínálatunkban található egyszerű falikút ráccsal, fekete színben, de igazán klasszikus, elegáns formákkal is találkozhatunk, mint amilyen a Pisa állókút zöld színben. Ha már a kert díszítéséről van szó, akkor tökéletes választás lehet egy műnövény is. 

Termékeink között található csüngő fikusz, szögletes buxus, prémium csavart buxus, dupla gömb buxus, prémium babér buxus és pálmafa is. Ezek segítségével igazán egyedi és megnyerő kertet lehet létrehozni. Ha műnövény, akkor nem szabad megfeledkezni a műfűről sem. Többféle kialakítás, típus közül lehet válogatni: Rimini műfű, Modena prémium műfű és Lubeck műfű is van kínálatunkban. Előbbi kettő megtalálható 2x5 méteres, valamint 2x25 méteres kivitelben is.

A kert alapozása és fenntartása is könnyedén megoldható

Persze nemcsak feltölteni, de kialakítani is ki kell a tökéletes kertet. Ehhez ajánljuk a talicska, molnárkocsi és kézikocsi kategóriát, ahol minden elem megtalálható ahhoz, hogy elkezdjük a kert megformálását vagy éppen átalakítását. 

A kerítésről sem szabad megfeledkezni, amihez tökéletes kiegészítő az árnyékolóháló, ha egy kis “magánéletre” vágyunk. A nap ellen is védekezhetünk a napvitorlák segítségével.

Ha pedig kert, akkor az ápolásról is gondoskodni kell. Ehhez a legjobb megoldás a megfelelő locsolástechnika kiválasztása. Nézze végig most kínálatunkat, és szerezze be az ideális eszközöket és kiegészítőket!

Szűrés