Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Textil zuhanyfüggöny

Textil zuhanyfüggöny

A textil zuhanyfüggöny az egyik legnépszerűbb kiegészítő a fürdőszobákban, amely nemcsak a víz fröccsenésének megakadályozására szolgál, hanem esztétikailag is hozzájárul a helyiség megjelenéséhez. A textil zuhanyfüggönyök számos méretben, színben és mintával elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját fürdőszobájához leginkább illeszkedőt.


84termék
 

Mosható zuhanyfüggöny

Az egyik legfontosabb előnye a mosható zuhanyfüggöny. Mivel a textil zuhanyfüggöny anyaga könnyen tisztítható, így hosszantartó frissességet biztosít a fürdőszobában. A mosás egyszerűen elvégezhető mosógépben, így a függöny hosszú ideig megőrzi tisztaságát és esztétikai értékét. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol a nedvesség miatt gyakrabban alakulhatnak ki penész- és baktériumtelepek.

Mintás zuhanyfüggöny

A fürdőszoba stílusának meghatározásában a mintás zuhanyfüggöny jelentős szerepet játszik. A különböző minták és színek lehetővé teszik, hogy a zuhanyfüggöny a fürdőszoba dekorációjának központi eleme legyen. Legyen szó modern, klasszikus, vagy éppen bohém stílusról, a megfelelő mintás zuhanyfüggöny kiválasztásával könnyen egyedi és harmonikus megjelenést teremthetünk.

Textil zuhanyfüggöny méretek

A textil zuhanyfüggönyök különböző méretekben kaphatók, hogy minden zuhanyzó és fürdőkád igényeit kielégítsék. Az egyik leggyakrabban használt méret a textil zuhanyfüggöny 180x200, amely ideális választás a standard méretű fürdőszobákhoz. Ez a méret elegendő lefedettséget biztosít a zuhanyzó vagy a fürdőkád körül, megakadályozva a víz kifröccsenését és a padló elázását.

A textil zuhanyfüggöny előnyei

A textil zuhanyfüggönyök számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos műanyag függönyökkel szemben. Az egyik legfontosabb előnyük a moshatóság, amely hosszú távú használatot és higiéniai előnyöket biztosít. Ezen kívül a textil anyagok puhábbak és kellemesebb tapintásúak, mint a műanyag társaik, így kényelmesebb érzést nyújtanak a zuhanyzás során.

Összefoglalás

A textil zuhanyfüggöny praktikus és stílusos megoldás a fürdőszobák számára. A mosható zuhanyfüggöny könnyen tisztítható, hosszú élettartamú, és higiénikus választás. A különböző méretek, mint például a textil zuhanyfüggöny 180x200, valamint a széles mintaválaszték lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és fürdőszobája stílusának legmegfelelőbb darabot. A mintás zuhanyfüggöny tovább fokozza a fürdőszoba esztétikai értékét, egyedi hangulatot teremtve a helyiségben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 290 Ft - 11 490 Ft