Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Textil zuhanyfüggöny

A 180x200 cm-es textil zuhanyfüggöny egy kiváló választás a fürdőszoba berendezéséhez, mely ötvözi a praktikumot és az esztétikát. Az ilyen típusú zuhanyfüggönyök elsősorban a kiváló minőségű textil anyagból készülnek, amely nemcsak tartós, de esztétikus megjelenést is kölcsönöz a fürdőszobának. A szélességük 180 cm, a magasságuk pedig 200 cm, így könnyen illeszkednek a standard zuhanyfülkékhez, miközben elég nagyok ahhoz, hogy hatékonyan megakadályozzák a vízszóródást.


85termék
 

Mosható és vasalható textil zuhanyfüggöny több mint 70 féle mintázatban. A legtöbb zuhanyfüggöny ráragad a testünkre zuhanyzás közben, ami nagyon irritáló tud lenni. A textil zuhanyfüggönyök nem tapadnak rá annyira a testre, hosszabb az élettartamuk és nyugodtan lehet őket mosni és vasalni is. Mintázatunkban leginkább természeti képek vannak, például delfines, teknősös, tengeri csillagos, de megtalálható sok féle virág és egyéb mintázat is.

Az, hogy a textil zuhanyfüggönyek moshatóak és vasalhatóak, tovább növeli a praktikumukat és higiéniai szintjüket. A moshatóság lehetővé teszi a könnyű tisztántartást és frissen tartást, miközben a vasalhatóság biztosítja a sima és ápolt megjelenést. Ez a két tulajdonság hozzájárul a fürdőszoba higiéniai körülményeinek fenntartásához, és lehetővé teszi a zuhanyfüggöny hosszú élettartamát.

Az ilyen típusú zuhanyfüggönyök kínálják a praktikusságot a könnyű karbantartás terén, miközben lehetővé teszik a fürdőszoba dekorációjának és színvilágának személyre szabását is. Az elérhető méret lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fürdőszobai térhez, és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú távú elégedettséget a felhasználók számára.

Tekintse meg teljes választékunkat. Remélhetőleg megtalálja azt, amit igazán el tudna képzelni fürdőszobájába. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 290 Ft - 11 490 Ft